Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Royal bezoek: Nikkie de Jager mag lunchen op Paleis Noordeinde

'How is this reality?' schrijft de make-upguru.

Edisons POP 2022 - Awards

Nikkie de Jager heeft het allemaal goed voor elkaar. Over de hele wereld trekt ze kijkers met haar prachtige looks en tutorials op YouTube, door heel Europa is ze geliefd als Songfestival-host, en ook in Nederland kent haar populariteit geen grenzen. Ze is zelfs zó populair, dat ze mocht komen lunchen bij niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Grote eer

En zelfs met een fabulously glamourous leven blijft dat een heel grote eer, laat Nikkie horen op Instagram. De queen of make-up mocht deze week aanschuiven in Paleis Noordeinde voor de jaarlijkse Uitblinkerslunch, samen met het koningspaar en 25 andere Nederlanders die recentelijk grote prestaties hebben geleverd.

Screenshot Story @NikkieTutorials

"Wat een ongelooflijke eer om te lunchen met de koning en koningin van Nederland samen met andere inspirerende individuen tijdens de jaarlijkse Uitblinkerslunch", schrijft Nikkie in haar Instagram Stories met een vrolijke foto voor Paleis Noordeinde. Ook straalt Nikkie duidelijk van geluk op de groepsfoto met alle andere Uitblinkers.

Hoe is dit de werkelijkheid?

Ook de groepsfoto's die gemaakt zijn in het paleis deelt Nikkie nog een keer in haar Stories. "How is this reality?" vraagt ze daarbij. De YouTube-ster poseerde samen met schaatsster en viervoudig wereldkampioen Antoinette Rijpma-de Jong voor de paleistrappen. Beauties!

Komen niet alle gezichten op de groepsfoto je bekend voor? Kan kloppen, want het zijn niet alleen BN'ers die de royals uitnodigen voor een chique lunch. Zo waren ook de Leraren van het Jaar 2021, de architect van het jaar en de beste lokale bestuurder welkom in het paleis. Met de Uitblinkerslunch willen Willem-Alexander en Máxima hun waardering uitspreken voor alle knappe prestaties die hun gasten hebben geleverd. Petje af!

Bron: @NikkieTutorials, RTL, Vorsten | Beeld: BrunoPress, Instagram