Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Billie Eilish en Matthew Tyler Vorce zijn uit elkaar: 'Niemand is vreemdgegaan'

'Zo simpel is het', deelt haar ex.

94th Oscars Academy Awards - Vanity Fair Party

Sinds ze vorig jaar door de paparazzi samen gespot werden, waren Billie Eilish en acteur Matthew Tyler Force een favoriet power couple voor veel fans. Maar helaas, de geruchten die al langere tijd rondgingen blijken waar: het stel is uit elkaar. Matthew bevestigt dit via zijn Instagram Stories. Ook haalt hij hard uit naar roddels over ontrouw binnen de relatie.

Einde relatie

Op dit moment zal Billie Eilish waarschijnlijk niet Happier Than Ever zijn. Er gingen namelijk al langer geruchten over een rocky periode in haar relatie met acteur Matthew Tyler Vorce, en nu blijkt dat de twee inderdaad uit elkaar zijn. Matthew bevestigde de breuk via Instagram, waar hij direct korte metten maakte met de wilde verhalen over hun relatie.

"Niemand heeft iemand bedrogen. Relaties eindigen. Zo simpel is het", deelt hij. Ook haalt hij hard uit naar de onbevestigde roddels die circuleren op sociale media. "Het creëren van geruchten en LIEGEN op het internet is gevaarlijk." Aiii!

Fans

In de reacties op Matthews Instagram posts is duidelijk te zien dat de fans hun mening over de relatie niet onder stoelen of banken steken. “Billie is eindelijk vrij”, schrijft een fan van de zangeres. Anderen nemen het juist op voor de acteur: “Jullie zijn zo embarrassing. Laat ze met rust”, schrijft een fan. Een ander deelt: “Ik ben fan van Billie maar kom op. Jullie weten best dat Billie NOOIT zou willen dat er doodsbedreigingen gestuurd worden.”

Billie zelf heeft verder nog niet op de break-up gereageerd. Zij tourt op dit moment volop door Europa, dus de zangeres heeft ongetwijfeld genoeg aan haar hoofd. Hopelijk komt de zangeres haar break-up toch goed door.

Bron: People Magazine | Beeld: Brunopress