Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws voor Douwe Bob: it's a boy!

De zanger is voor de derde keer vader geworden!

Douwe Bob gaat wekelijks eten voor dak- en thuislozen koken

Het was een beetje een wervelstorm voor Douwe Bob vorig jaar. Zo bleek hij niet één, niet twee, maar drie baby's te verwachten – allen met een andere moeder. Zojuist maakte de zanger bekend dat zijn zoontje met ex-vriendin Anouk geboren is.

Beschuit met muisjes

Van de drie zwangerschappen was ex-vriendin Anouk de laatste die nog in verwachting was van de zanger, maar ook daar is nu dus een goed einde aan gekomen. Op Facebook laat Douwe weten dat hun zoontje Elias Lieven geboren is. En natuurlijk uit Douwe zijn gevoelens daarover in een prachtig nummer.

Jaren proberen

Alhoewel Douwe en Anouk niet meer samen waren op het moment dat zij de zwangerschap ontdekten, waren ze toch dolgelukkig samen. "We probeerden het bijna 3 jaar en het is bijna 5 maanden geleden dus toch gelukt. We houden in welke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en m'n prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje", schreef hij er destijds over op Instagram. En zo geschiedde!

Broertje

Met deze bevalling wordt de kleine Elias het jongste broertje van grote zus Bobby Lou, die Loes van Delft eind vorig jaar op de wereld zette. Tussen Bobby en Elias zit overigens nóg een zusje. Over deze middelste dochter en haar moeder is verder niets bekend. Hoe dan ook zit Douwe Bob de komende tijd dus volop in de luiers.

Grazia wil de kersverse ouders graag hartelijk feliciteren!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress