Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kötter over relatie met Jaap: 'Die tien jaar had niemand ons gegeven!'

'Ik zou nu weer meteen op hem vallen'

Buma Awards 2022 Rode Loper

Kim Kötter is inmiddels al tien jaar samen met lover Jaap Reesema. De twee verwelkomden vorig jaar hun derde kindje en vormen sindsdien one big happy family. In gesprek met Vriendin vertelt Kim over haar love story met Jaap.

Tien jaar samen

Love at first sight? Kim Kötter geloofde er totaal niet in. Totdat het haar tien jaar geleden overkwam. Hoewel Kim en Jaap meteen smoorverliefd op elkaar waren, hadden mensen in hun omgeving zo hun twijfels bij de relatie tussen de twee. "Die tien jaar had niemand ons gegeven! De eerste keer dat we samen op de rode loper verschenen, zeiden alle fotografen: 'Dit is geen lang leven beschoren.' Ze vonden ons geen match, maar wij voelden het vanaf het eerste moment."

Overeenkomsten

Tien jaar en still counting dus. Wat hun relatie zo succesvol maakt? Dat komt volgens Kim doordat zij en Jaap veel met elkaar gemeen hebben. "Ik denk dat we iets in elkaar herkenden omdat we allebei uit het oosten komen, uit een groot gezin. Die waren ook wel verschillend; bij Jaap zijn het meer kakkers, allemaal hebben ze gestudeerd, terwijl wij ons opwerkten op andere niveaus: ik was de eerste in de familie die ging studeren. Maar over het algemeen hebben we hetzelfde familiegevoel en dezelfde waardes in het leven. We staan overal nuchter in. Het hielp dat we allebei daarvoor een lange relatie hadden gehad, waardoor je beter weet wat je wel en niet wil."

Verliefd

Ook na tien jaar zijn er nog altijd kriebels bij Kim. "We begrijpen elkaar gewoon goed en hebben nog steeds veel lol met elkaar. Ik zou nu weer meteen op hem vallen. Jaap is grappig, onwijs sociaal, en ook weleens niet, want hij heeft een hekel aan netwerken! Hij is ontzettend zorgzaam en we kunnen alles tegen elkaar zeggen", aldus de presentatrice.

Bron: Vriendin, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • BUSSUM, 10-05-2022, 't Spant BUMA Awards 2022 - Tijdens een feestelijk gala worden componisten, tekstschrijvers en hun muziekuitgevers geëerd met een Buma Award in diverse categorieen FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Jaap Reesema en partner Kim Kötter