Yum! De spicy McNuggets zijn terug bij McDonald’s

Spice lovers, opgelet!

Is het tijd voor een cheat day? Dan hebben we héél smakelijk nieuws. De Spicy Chicken McNuggets keren namelijk terug op het menu bij de McDo!

Terugkeer

Iconische restaurantketen McDonald’s lanceert regelmatig limited edition snacks waar iedereen razend enthousiast over is. Overheerlijk, maar bitterzoet wanneer ze vervolgens weer van de menu’s verdwijnen. Zo was daar in het najaar van 2020 opeens de Spicy Chicken McNugget, die samen met de Veggie Nuggets tijdelijk verkrijgbaar was.

Spice lovers waren dan ook ontzettend teleurgesteld toen de speciale nuggets weer van het menu verdwenen. Er is nu echter goed nieuws: de Spicy Chicken McNuggets zijn terug van weggeweest!

Spicy Chicken McNuggets

Als je fan bent van de reguliere Chicken McNuggets, maar een kléin beetje fire mist bij je snack, zit je met de Spicy Chicken McNuggets helemaal goed. Deze McNuggets zijn voorzien van een flinke hoeveelheid cayennepeper én jalapeñopepers als echte smaakmakers. Heerlijk pittig en geschikt voor iedereen wiens snacks niet pittig genoeg kunnen zijn.

Meer goed nieuws

Hopelijk zijn de Spicy Chicken McNuggets here to stay. Het is al eens eerder gebleken dat McDonald’s namelijk best wil luisteren naar hun klanten. Zo verdween de McWrap even van de menu’s, maar is deze nu ook helemaal back in een volkoren jasje én beschikbaar in vega-variant.

Ook verschijnt er een nieuwe milkshake op het McMenu. Naast vanille, aardbei en banaan is er nu ook een heerlijk zomerse kersenmilkshake te vinden bij McDonald’s. Tot en met wanneer al dit lekkers verkrijgbaar is, is niet bekend. Wij gaan in elk geval binnenkort weer eens langs bij het restaurant met de gouden bogen wanneer we snack-trek hebben!

Bron: Beautify | Beeld: Unsplash, Thabang

Laatste nieuws