Fresh face: wie is eigenlijk die Nicola Peltz?

En opeens had iedereen het over Nicola.

Het huwelijk van Brooklyn Beckham en Nicola Peltz in april was meer dan alleen een romantische dag: het zette de beeldschone bruid in één klap op de fashion kaart. Wie is zij?

Nicola en Brooklyn

Eerlijk is eerlijk, niet iedereen zag de klik tussen de 23-jarige Brooklyn Beckham en zijn vier jaar oudere Nicola aankomen. Zo hebben we van Brooklyn nog niet heel veel projecten gezien. Nicola is echter enorm ambitieus en timmert al jaren aan de Hollywood-weg. In 2006 speelde ze haar eerste rol in de kerstfilm Deck the Halls. Ze was ook te zien in Transformers: Age of Extinction, The Last Airbender en Holidate.

Toch heeft ze nu pas, dankzij haar huwelijk met Brooklyn, de status van A-lister. Is het dan toch een match made in heaven?

Anderhalf miljard

Toegegeven, het is zelfs voor een beauty als Nicola niet eenvoudig om aan de man te raken. Haar vader, de bijna tachtigjarige Nelson Peltz, is immers anderhalf miljard waard. Dan moet je oppassen voor golddiggers.

Na een aantal dates met Justin Bieber en serieuze verkering met collega-erfgenaam Anwar Hadid, liep ze Brooklyn Beckham tegen het getatoeëerde lijf. Het stel werd voor het eerst samen gespot op een Halloween-feestje van Leonardo DiCaprio in 2019, en in juli 2020 zakte Brooklyn hoffelijk op een knie. And the rest is history!

Fashionable bruid

Hun huwelijk, waarin ze er prachtig uitzag in haar nineties inspired jurk van Valentino Couture, was een groots event met wereldwijde media-aandacht. Een van de redenen daarvoor was de aanwezigheid van David en Victoria Beckham. Fotografen lagen voor de deur van Nicola’s ouderlijk huis in Palm Beach om een glimp op te vangen van het stel, hun familie en beroemde gasten.

De Britse Vogue fungeerde als trouwfotograaf. Zij hebben – zo wordt gefluisterd – meteen een cover mee geschoten voor het juni-nummer. Een enorme eer, waardoor Nicola’s status als fashionista definitief wordt bevestigd. Maar er was ook kritiek: is een huwelijk van drieëneenhalf miljoen dollar wel gepast in deze barre tijden? Body language experts vroegen zich ook af wat haar ware intenties met Brooklyn zijn. De tijd zal het leren en wij blijven haar volgen. Al is het maar vanwege haar geweldige fashion sense

Dit artikel is afkomstig uit de nieuwste Grazia. Deze ligt nu in de winkels!

Bron: Grazia | Tekst: Agnes Hofman | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws