Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: dit wist je nog niet over Married at First Sight

Zo kreeg seizoen 7 een shocking hoeveelheid aanmeldingen.

Eerder deze maand was de season finale van het zevende seizoen Married at First Sight. Dit seizoen stond garant voor een hoop drama, volop romantiek én natuurlijk twee succesvolle koppels. Producent ITV Studios deelt nu de leukste behind the scenes-feitjes over de serie.

Flinke crew

Dat een serie als Married at First Sight nogal wat voeten in de aarde heeft, was wel duidelijk. Van bruiloft tot huwelijksreis en van dates tot matches: er moet behoorlijk wat in orde gemaakt worden voor de deelnemers.

Zo deelt ITV dat er voor het meest recente seizoen in totaal 81 draaidagen waren, met een productieteam van 7 personen en 21 collega's die dagelijks bij de serie betrokken zijn. Een flink team dus – maar ga maar eens na hoeveel mensen er bij een gemiddelde bruiloft betrokken zijn. Valt dan best mee, toch?

Razend populair

Ook deelt ITV dat er voor het zevende seizoen een gigantisch aantal aanmeldingen was. De zeven uiteindelijke koppels uit het zevende seizoen waren gekozen uit een totaal van 3.000 aanmeldingen. Say what?!

Dat, en alle liefdesgeluk in de serie mogen natuurlijk gevierd worden. Gelukkig gebeurt dat ook uitgebreid: zo is er de afgelopen jaren maar liefst 36 keer taart gegeten, valt er bij de foto's te lezen.

Volgende seizoen?

Wanneer we een volgend seizoen kunnen verwachten? Dat is nog even afwachten. Voorlopig kunnen we in elk geval genieten van alle liefdevolle kiekjes die Sonny & Dylan en Rowan & Astleigh van elkaar posten. Aww!

Bron: Instagram @itvstudiosnl | Beeld: Married at First Sight