Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bas Smit en Nicolette van Dam delen groot nieuws

'We hebben er zin in!'

Opening Boekenweek 2022 met 70ste Boekenbal

Bas Smit en Nicolette van Dam zitten niet bepaald stil. Zo lanceert het stel binnenkort hun boek Amsterdam Heeft Alles, en daarnaast hebben ze nog iets leuks op de agenda staan!

Leuke mededeling

"We hebben zoiets leuks", begint Nicolette enthousiast op Instagram. "Ja, jongens op veler verzoek, en na het succes van de afgelopen twee jaar kunnen we deze gewoon niet laten liggen", vult Bas aan.

"Naast The Best Of De Amsterdamse Zomer komen we terug met de intieme concerten hier in het stadion", onthult Nicolette. "In juli en augustus zit je gewoon weer boven op je favoriete artiest", gaat Bas verder. Enne, je woont die concerten aan je eigen tafel bij onder het genot van een hapje en drankje. Heerlijk!

De kaartverkoop voor de intieme zomerconcerten gaat vanavond om 20.00 uur van start.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Amsterdam Heeft Alles

Momenteel werken Bas en Nicolette ook hard aan hun tweede ontdekkingsboek: Amsterdam Heeft Alles. "We gaan heel de stad opknippen in alle wijken, met de gaafste adressen", deelde Bas daar onlangs over op Instagram. Ook deden hij en Nicolette meteen een oproepje aan al hun volgers. “Want wij willen niet de standaard plekjes die we allemaal kennen of waar we allemaal weleens geweest zijn”, legt Nicolette uit.

Naast de classics willen ze ook alle nieuwe hippe plekken van de stad uitlichten. Bas heeft in er elk geval vertrouwen in dat dit boek minstens zo’n groot succes wordt als het vorige: “Misschien moeten we het ook wel in meerdere talen uitbrengen."

Bron: Instagram Bas Smit en Nicolette van Dam| Beeld: BrunoPress