Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze doet boekje open over cosmetische ingrepen

'Ik zou letterlijk niemand aanraden om het te doen.'

Videoland Event 2022

Monica Geuze sprak in haar boek Unreleased al eens over de cosmetische ingrepen die ze heeft ondergaan. Ook in haar nieuwste vlog doet ze een boekje open over wat ze precies aan haar gezicht heeft laten doen. 

Transparant

Monica vertelt in haar nieuwste vlog openhartig over haar bezoeken aan de cosmetische arts, en wil meteen een gerucht ontkrachten. “Ik wil wat openheid geven”, begint de Temptation Island: Love or Leave-presentatrice. Ze vervolgt met dat ze transparant wil zijn en laat weten dat ze vorige week een bezoek heeft gebracht aan haar cosmetische arts. “Maar het is niet zo dat ik daar iedere week kom en aan mezelf laat sleutelen. Dat is absoluut niet waar.”

“Ik heb weleens eerder fillers gebruikt en die heb ik ook weer laten verwijderen. Sowieso die uit mijn lippen heb ik laten verwijderen”, deelt Monica. “En ik heb ooit mijn jukbeenderen en kaaklijn laten doen. En ik heb een keer een klein beetje filler in mijn neus gehad. Maar dat is inmiddels echt al een aantal jaar geleden en fillers lossen vanzelf op, dus dat gaat op een gegeven moment weer weg.”

Nieuwe behandeling

Ook laat de presentatrice weten dat ze vaak botox gebruikt voor haar oksels. “Vooral als de zomer eraan komt, vind ik het gewoon vervelend dat je bepaalde kleding niet aan kan als je transpireert”, verklaart Monica. “En ik laat ook weleens mijn fronsrimpel met botox behandelen.”

Monica deelt dat ze transparant wil zijn over het nemen van fillers, maar dat ze haar kijkers niet wil aanmoedigen om het ook te nemen. “Ik zou letterlijk niemand aanraden om het te doen, maar ik voelde me er prettig bij. En ik dacht: ik wil het wel gewoon doen.” Duidelijk! 

Bron: RTL Boulevard, Vlog Monica Geuze | Beeld: BrunoPress