Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Fabiola Volkers doet shocking onthulling

Aha!

premiere Game of Thrones seizoen 8

Het is inmiddels al een paar jaar geleden dat Fabiola Volkers als verleidster meedeed aan Temptation Island VIPS. Toch krijgt ze nog regelmatig vragen over haar deelname aan het programma. Zo ook toen ze onlangs te gast was bij SLAM!, en daar deed ze een bijzondere onthulling.

Romance Niels

Fabiola deed in 2018 mee aan Temptation Island VIPS waar ze Niels – die met zijn toenmalige vriendin Rosanna meedeed – om haar vinger winde. Maar was Fabiola eigenlijk ook écht gek op Niels? Dat is een van de vragen die ze krijgt tijdens haar bezoek aan SLAM!.

Het lijkt erop dat Fabiola geen oprechte gevoelens voor Niels had. "Nee, dat was wel gespeeld", antwoordt ze.

@slamofficial Was Fabiola nog maagd tijdens Temptation Island? 👀 Het antwoord op die vraag krijg je vandaag… 😮 Wat denk jij? #SLAM #BLUF #fabiola #temptationisland #temptationisland2018 #trueorfalse #fy #fyp #voorjou @official_fabiolavolkers @roxys89 @bbyroos @jayjayboske ♬ origineel geluid - SLAM!

Intimiteit

Ook krijgt de OnlyFans-ster nog een paar andere vragen voor haar kiezen. Zo krijgt ze onder andere de vraag of ze voor haar Temptation-deelname al eens een vriendje had gehad. "Nee, nog nooit", stelt ze. Ook zijn de hosts benieuwd of het klopt dat Fabiola voor haar deelname nog nooit het bed met iemand had gedeeld. "Het is wel waar. Ik was nog maagd op Temptation Island", reageert Fabiola in de onderstaande video.

@slamofficial Antwoorden aan @keano69_on_tiktok Oei, meer dan de helft van jullie dacht dat dit niet waar was, maar het is toch echt zo! 😮 Fabiola, goed gebluft 👏🏻 #SLAM #BLUF #fabiola #temptationisland #temptationisland2018 #fyp #voorjou @official_fabiolavolkers @roxys89 @bbyroos @jayjayboske ♬ original sound - SLAM!Videoland

Voordat Fabiola meedeed aan Temptation Island VIPS was ze in 2017 te zien in het programma Holland's Next Top Model. Tegenwoordig plaatst ze steamy content op OnlyFans, waar ze behoorlijk wat geld mee zou verdienen. Ook was ze te zien in de Videoland-documentaire Please Hate Me en vertelde ze over de pittige reacties die ze regelmatig voor haar kiezen krijgt.

Bron: Slam! | Beeld: BrunoPress