Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells! Kourtney Kardashian en Travis Barker nu officieel getrouwd

De lovebirds zeiden afgelopen weekend nogmaals 'I do'.

Kourtney Kardashian en lover Travis Barker braken het internet toen begin april bekend werd dat zij elkaar in Las Vegas het jawoord hadden gegeven. Helemaal officieel was deze wedding echter niet, daarom stapten ze afgelopen weekend nóg eens in het huwelijksbootje.

Officieel getrouwd

Na een spontane bruiloft om half 2 's nachts in Las Vegas (mét een Elvis Presley impersonator) zijn Kourtney Kardashian en Travis Barker afgelopen weekend ook voor de wet getrouwd. Het gelukkige stel werd gespot bij het gemeentehuis in Santa Barbara, waar ze elkaar nogmaals het jawoord gaven. Volgens TMZ was het een intiem moment met slechts enkele loved ones van het koppel, waaronder Kourtneys grootmoeder Mary Jo Campbell.

Travis en Kourtney trokken alles uit de kast voor hun bezoekje aan het gemeentehuis. Zo verscheen de Blink 182-drummer strak in een zwart pak en droeg Kourtney een little white dress met een sluier. Het getrouwde stel reed weg in een zwarte cabrio met daarop de tekst 'Just Married'. TMZ wist foto's van het moment vast te leggen. Die bekijk je HIER.

Nog een derde keer

Het is waarschijnlijk niet de laatste keer dat de lovebirds in het huwelijksbootje stappen. Na hun Las Vegas-wedding en dit officiële moment in Santa Barbara, staat er volgens insiders nóg een huwelijksceremonie op de planning. Kourtney en Travis zouden van plan zijn om hun huwelijk nog eens groots te vieren in Italië. Exciting!

Bron: TMZ | Beeld: BrunoPress