Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

The Voice of Holland-winnaar Dany deelt transformatie op Instagram

Wauw!

De zomer komt eraan en dat zorgt bij veel mensen voor wat extra motivatie om de sportschool in te duiken. Ook TVOH-winnaar Dany besloot aan zichzelf te werken, maar niet omdat hij een sixpack wilde hebben.

Pittige periode

Waar sommige mensen een personal trainer inschakelen om gewicht te verliezen, besloot Dany met een trainer te werken aan zijn mental health. In een openhartig bericht op Instagram vertelt Dany dat hij zich in het jaar 2021 niet goed heeft gevoeld. "Het voelde alsof ik geen doel had om voor te leven", stelt hij eerlijk. Dany verloor in mei 2021 zijn grote liefde Azad, iets wat een bizarre impact op zijn leven heeft gehad. "Ik bedoel niet dat ik zelf niet meer wilde leven, maar het voelde alsof ik elk moment kon verdwijnen en niemand mij dan zou missen."

Mental health

De TVOH-winnaar vond dat het tijd was om een nieuw doel voor zichzelf te stellen, dus ging hij aan de slag met een personal trainer. "Aka de meest charmante Italiaanse trainer, wiens enige slechte kwaliteit is dat hij straight en verloofd is lol", grapt Dany. De beslissing om te trainen pakte echter goed uit voor Dany, aangezien niet alleen zijn mentale gesteldheid verbeterde, ook veranderde er veel aan zijn lichaam. Via Instagram deelt Dany dan ook een eerlijke before and after-foto. Looking good, Dany!

Over deze verandering van zijn levensstijl heeft Dany alleen maar lovende woorden over. "Het gevoel van nutteloos zijn verdween in een rap tempo. Mental health blijft iets waar je altijd aan moet werken, maar het heeft me in ieder geval geholpen in dit gekke leven. Ik ben weer blij, en het voelt ongelooflijk om dit hardop te zeggen."

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress