Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Freek van Noortwijk doet voor het eerst boekje open over nieuwe liefde

Na de breuk met Katja heeft Freek de liefde weer gevonden.

Nadat Freek van Noortwijk en Katja Schuurman een punt achter hun relatie zetten, hebben de twee allebei een nieuwe liefde in hun leven gevonden. Eerder deed Katja al een boekje open over haar nieuwe love interest en nu is ook Freek voor het eerst openhartig over zijn nieuwe liefde.

Nieuwe vriendin

Het is inmiddels een half jaar geleden dat Katja en Freek besloten uit elkaar te gaan. Een lastige beslissing, aangezien de twee nog niet lang geleden ouders werden van dochtertje Coco Loulou. Gelukkig hebben Katja en Freek opnieuw het geluk in de liefde bij een ander gevonden. Aan RTL Boulevard vertelt Freek voor het eerst over zijn nieuwe liefde. "Emily is erg leuk", stelt hij geheimzinnig. Heel veel wil de chef-kok er verder niet over loslaten. "Ik hoef daar verder niet veel over uit te weiden."

Nieuwe liefde Katja

Onlangs vertelde Katja op de rode loper bij de première van de Costa!!-film aan Shownieuws dat ze weer ‘vlinders in haar buik heeft’. “Ik heb wel een heel leuke man ontmoet. Daar kan ik verder nog niks over zeggen”, verklapte Katja. 

“Leuk hè? Na maanden janken heb ik nu weer een beetje van zulke vlinders. Dat is toch veel leuker. En dat past ook helemaal bij de zomervibe”, aldus blije Katja. Wie de man in kwestie is wilde ze helaas nog niet uit de doeken doen, maar ze kan wel bevestigen dat het om de man gaat met wie Weekend haar gefotografeerd heeft. “O ja! Dat is hem wel, haha. Maar het is zijn achterhoofd. Hij heeft ook een hele knappe achterkant, dus wat dat betreft…” Oeh la la!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress