Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Even voorstellen: drie nieuwe mannelijke singles in Temptation Island

Hallo daar!

Nadat er vorige week vier nieuwe vrouwelijke singles hun intrede maakten in Temptation Island: Love or Leave, maken we in de nieuwste aflevering kennis met drie nieuwe mannen. Benieuwd? Wij stellen ze aan je voor. 

Sharkuni

De 30-jarige Sharkuni uit Rotterdam is nog maar kort vrijgezel, maar weer op zoek naar een nieuw avontuur. De zorgzame jeugdhulpverlener is niet alleen grappig en lief, maar ook sociaal en loyaal. Sharkuni is op zoek naar een lieve, sociale vrouw met een verzorgd uiterlijk. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal, fitness en een feestje. Met zijn spontaniteit en humor kan hij voor veel gezelligheid en een goede sfeer zorgen in de villa.

Sharkuni

Dylan

De vrolijke, zelfverzekerde en af en toe een tikkeltje bijdehante Dylan staat na vier maanden vrijgezel te zijn weer open voor de liefde. De 22-jarige stukadoor uit Gouda valt op sociale, lieve vrouwen met blond haar en blauwe ogen. De amicale Dylan houdt van zijn werk en sport daarnaast graag. Hij is niet op zijn mondje gevallen en weet in iedere situatie wat hij moet zeggen. Iets wat handig kan zijn tijdens Temptation Island: Love or Leave.

Dylan

Ralph

De grappige, ambitieuze Ralph van 23 houdt wel van een flirt. Hij is een half jaar vrijgezel en op zoek naar een dame die echt bij hem past. Het feestbeest uit Ede houdt van fitness en hockey. Ralph heeft als vooroordeel dat hij als badboy wordt gezien, maar wanneer de vrouwen hem leren kennen, zullen ze zien dat hij lief en zorgzaam is.

Ralph

Nieuwe twist

Hoewel we niet snel genoeg hebben van reality-tv, vragen we ons toch elk seizoen af hoe het opnieuw juicy kan worden. Daar hebben de makers iets op verzonnen. Kleine twists die het programma net even anders maken dan de voorgaande edities, gaan dit jaar namelijk voor een hoop verandering zorgen. Zo vlogen de koppels niet meer samen naar de tropische bestemming, maar beleven ze de reis apart van elkaar. Daarnaast mochten de deelnemende koppels in Nederland al een blik werpen op de uitgekozen singles.

Ook hebben de koppels dit seizoen te maken met een heuse Swing of Love. “Iemand krijgt de kans om Temptation eerder te verlaten, dat noem je de Swing of Love”, legt presentatrice Monica Geuze uit in gesprek met Grazia. “Bij de Swing of Love kies je er echt voor om weg te gaan. Dan kan je partner er vervolgens ook voor kiezen om op te dagen, of lekker op Temptation Island te blijven omdat ze de liefde daar hebben gevonden en het naar hun zin hebben.” De koppels krijgen bij deze nieuwe toevoeging in het programma de kans om Temptation te verlaten. Hierbij weten ze niet van elkaar welke keuze hun partner gaat maken. “Je zou daar dus ook in je eentje achter kunnen blijven. Dat is heel juicy.”

De afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn op dit moment te bekijken via Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk