Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pijnlijk: dit gebeurde er met de rozen die Merel van Thomas van der Vlugt kreeg

Ai...

Tijdens de rozenceremonies in De Bachelor krijgen de ladies die door zijn naar de volgende ronde een prachtige (en veel te perfecte) rode roos. Eerder werd al duidelijk dat de dames zorgvuldig met deze rozen omgingen, maar dit liep bij Merel een beetje anders...

Rozenceremonie

Tijdens de rozenceremonie was het voor de dames elke keer maar afwachten of ze een roos zouden krijgen van Thomas van der Vlugt. Maarre, wat deden de dames naderhand eigenlijk met de rozen? In een vragenrondje op Instagram gaf Yaël eerder al antwoord op deze prangende vraag. “Ik bewaarde de rozen met m’n roomies in een vaas op onze kamer”, legde ze uit.

Merel

De grote winnares van het programma, Merel, deed uiteraard hetzelfde. In een Q&A op het Instagramaccount van Videoland liet ze weten dat de rozen, die hartstikke echt waren, na iedere rozenceremonie op haar kamer pronkten. “De rozen waren echt, maar ik heb ze nu niet meer helaas", legt ze uit.

De rozen van Merel zijn namelijk wél in de prullenbak beland, vertelt ze eerlijk. “Ik was ze ondersteboven aan het bewaren in de hacienda om ze te drogen, maar toen kwam op een gegeven moment de schoonmaakster en die heeft ze allemaal meegenomen. Ik was echt heartbroken”, lacht ze. 

Gelukkig heeft lover Thomas zijn best gedaan om Merel te troosten met een verse bos rozen. “Maar, je hebt wel een paar nieuwe rozen gekregen”, zegt hij glunderend. Awh! 

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk