Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít is wanneer Never Have I Ever seizoen 3 te zien is op Netflix

Ook krijgen we alvast een glimp van het nieuwe seizoen te zien.

Kijk jij ook sinds afgelopen zomer al uit naar het derde seizoen van Never Have I Ever? Dan hebben wij érg goed nieuws voor je. Het is namelijk eindelijk bekend wanneer het gloednieuwe seizoen uitkomt.

Releasedatum

Sinds het tweede seizoen van Never Have I Ever afgelopen juli op Netflix verscheen, kijken wij al reikhalzend uit naar het derde deel. Gelukkig is het bijna zover, zo verklappen de seriemakers op Twitter.

"Seizoen 3 heeft alles: romantiek, drama, novelty graphic tees!!!", schrijven de makers bij enkele beelden van het nieuwe seizoen. "Oké, ik ben dan geen Lady Whistleboy but I do have the tea...Never Have I Ever komt op 12 augustus terug!!!!"

https://twitter.com/neverhaveiever/status/1523362273057644544

Het verhaal

Even een opfrisser nodig over de eerste twee seizoenen van Never Have I EverWe've got you. In de serie volgen we Devi, een Indiaas-Amerikaans tienermeisje. Haar leven komt op z'n kop te staan wanneer haar vader plotseling komt te overlijden. Terwijl ze dealt met dit verlies en de dagelijkse druk van de middelbare school, houdt ze er een ingewikkeld liefdesleven op na. Ze datet namelijk niet alleen met de knappe Paxton, maar ook nog eens met Ben. Natuurlijk komen beide heren hier uiteindelijk achter. Maarre, terwijl Ben zijn geluk vindt bij cool girl Aneesa, komen Devi en Paxton in het geheim toch weer samen.

In het laatste seizoen zien we dat Devi haar vriendje voor een ultimatum stelt: ze wil namelijk niet langer zijn secret girlfriend zijn. Dat is het dan, zou je denken? Maar nee: Paxton besluit zijn relatie met Devi officieel te maken tijdens het schoolfeest. Wanneer Ben de twee romantisch ziet dansen, verklappen Devi's vriendinnen aan hem dat Devi eigenlijk voor hem wilde kiezen. Dit zet Ben natuurlijk weer enorm aan het twijfelen. Love triangle nummer 2 incoming...

Bron: EW.com, Beautify | Beeld: Netflix