Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Van dit programma kun je Temptation Islands Ivo en Maris al kennen

De twee deden al eens eerder mee aan een liefdesexperiment.

Ben jij begonnen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave en kwamen Ivo en Maris je ook al zo bekend voor? Dat kan heel goed kloppen. De twee testten namelijk al eens eerder hun relatie in een andere tv-show.

Ivo en Maris

Eén van de koppels in het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave bestaat uit de 28-jarige Ivo en de 26-jarige Maris. Ivo leeft graag met de dag, iets wat bij zijn vriendin Maris irritaties oproept. Samen over de toekomst nadenken zit er bij het tweetal niet in, terwijl Maris niets liever zou willen. De twee leerden elkaar tijdens het uitgaan kennen en zijn sindsdien al negen jaar samen. Of de twee echt meant to be zijn? Daar gaan ze tijdens hun deelname aan Temptation achter proberen te komen. Maarre, het is blijkbaar niet de eerste keer dat Maris en Ivo aan een liefdesexperiment meedoen.

Free Love Paradise

Het koppel deed eerder al eens mee aan een andere reality-show, namelijk Free Love Paradise. Bij dit programma probeerden koppels erachter te komen of een open relatie voor hen weggelegd is. In dit programma kregen de koppels toestemming van de ander om met andere mannen en/of vrouwen het bed in te duiken. Helaas verscheen deze show nooit in Nederland op de buis, maar werd het alleen in België uitgezonden. 

Of een open relatie voor Ivo en Maris weggelegd is? Daar waren de twee na het programma nog steeds niet echt zeker over. Wél weten we wel dat Ivo in Temptation Island een – behoorlijk intense – connectie heeft met een van de single ladies. Wij zijn heel benieuwd hoe dat af gaat lopen...

Bron: Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen