Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Happy Mothersday! De leukste Moederdag-foto's van BN'ers op een rij

Zo vieren bekende moms deze speciale dag

Heb jij vanochtend je mom, of een ander moederfiguur, in het zonnetje gezet voor Moederdag? Dan ben je niet de enige. Via Instagram staan veel bekende moeders, dochters, vaders en lovers stil bij deze bijzondere dag, dus wij zetten de meest liefdevolle kiekjes voor je op een rij.

Annemarie Keizer

Ze werd onlangs opnieuw moeder en daarom is Moederdag voor Annemarie Keizer extra speciaal.

Donny Roelvink

Donny en zijn mom zijn twee handen op één buik. Speciaal voor Moederdag blikt Donny terug naar zijn jeugd met een kiekje uit de oude doos samen met zijn moeder. Hoe lief!

Monica Geuze

"Bedankt dat ik jouw mama mag zijn liefste snuit", deelt Monica Geuze bij een foto met dochtertje Zara-Lizzy.

Jim Bakkum

"Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik iedere dag blij ben dat zij de moeder van mijn kinderen is. Ze groeien op met de gedachte dat alles kan en mogelijk is, zolang ze maar de juiste normen en waarden toepassen", aldus Jim Bakkum over zijn grote liefde Bettina Holwerda. "Fijne Moederdag voor alle moeders. De zon schijnt voor jullie vandaag 💛"

Laura Ponticorvo

Laura Ponticorvo werd dit jaar voor het eerst moeder en staat hier op Instagram regelmatig bij stil. Ook vandaag, want het moederschap gaat echt niet alleen maar over rozen. "Ik vind moeder zijn erg bijzonder, maar uiteraard ook een enorme uitdaging. Ik heb mezelf nog beter leren kennen nu en ben nog als persoon en moeder zijnde enorm groeiende. En dat vind ik dus geweldig! Elke dag is anders en elke dag ben ik weer een ervaring rijker", aldus Laura. Wauw!

Moederdag is een feestelijke dag voor veel moeders, maar dat gelt uiteraard niet voor iedereen. Ben je een moederfiguur verloren, of wil je graag mama worden, dan kan het een behoorlijk pittige dag zijn. Ook Laura snapt dat als geen ander en staat hier in haar berichtje dan ook even bij stil. Wij wensen alle moms, niet-moms, dochters en wie dan ook een hele fijne dag toe!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress