Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Voor de liefhebber: Soy Kroon en Abbey Hoes brengen Costa!!-liedje uit

Op verzoek van velen brengen de twee hun liedje uit.

Heb jij ook zo genoten van de film Costa!! – en heb je het nummer Samen Met Jou nog dagenlang in je hoofd gehad? Goed nieuws, want dit heerlijke slotnummer van deze film wordt namelijk uitgebracht. 

Back in the days

Remember the days waarin je voor de 782e keer de film Costa! via je dvd-speler afspeelde? Het heeft twintig jaar geduurd, maar nu heeft de filmhit met Georgina VerbaanKatja Schuurman en Daan Schuurmans in de hoofdrol toch echt een vervolg gekregen: Costa!!, met twee uitroeptekens dus. Net als het origineel speelt deze film zich af in het zonnige Salou. Katja kruipt wederom in de rol van Frida, inmiddels moeder van Anna (Abbey Hoes), die alles op alles zet om de club nieuw leven in te blazen. Natuurlijk met de nodige liefde en drama aan de zijlijn. 

Nummer uitbrengen

Liefhebbers die de film hebben gekeken, weten precies hoe het nummer Samen Met Jou klinkt. Dit nummer is vrolijk, blijft hangen en werd door menig kijker van de film enorm gewaardeerd. Genoeg redenen voor Soy Kroon en Abbey Hoes – die het nummer samen zongen – om dit liedje uit te brengen. Veel luisterplezier!

https://www.youtube.com/watch?v=5S__nlMZzOw&ab_channel=DutchFilmWorks

Costa

Het is namelijk niet zomaar iets waar een vervolg op komt. De film uit 2001 is een mijlpaal te noemen in de Nederlandse filmgeschiedenis. De komedie over een groep jongeren die twee weken vakantie vieren in Salou heeft 700.000 bezoekers getrokken, destijds een gigantisch aantal voor een film van eigen bodem. We zijn benieuwd of Costa!! dit succes gaat evenaren, maar we durven te zeggen van wel.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Costa!!