Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Even voorstellen: vier nieuwe vrouwelijke singles in Temptation Island

Nog vier extra singles maken hun intrede in het programma.

Dacht je alle singles in Temptation Island: Love or Leave net een beetje te kennen? Think again, want er duiken plotseling nóg vier prachtige dames op in het programma. Wij stellen ze aan je voor!

Sabine

Met haar stralende lach en indringende ogen is de sociale en behulpzame Sabine een opvallende verschijning. De 24-jarige callcenter medewerkster uit Zetten is nu al een tijdje vrijgezel en is op zoek naar de the one. Sabine houdt van een sportieve, verzorgde man met een sterke eigen mening, die tegelijkertijd ook bescheiden is. Zelf houdt ze van sporten, shoppen en gaat ze graag naar een feestje. Met haar sociale karakter maakt ze snel een connectie met mensen die ze nog niet kent, wat haar goed van pas zal komen op de Dominicaanse Republiek.

Sabine

Raluca

De lieve, zorgzame Raluca uit Eindhoven is een workaholic. De 24-jarige Content Creator houdt van koken en reizen en brengt het liefst haar tijd door met vrienden en familie. Het is lang geleden dat Raluca vlinders in haar buik had. Ze zoekt een grote, stoere man, die galant en ambitieus is. Als je eenmaal haar hart weet te veroveren, gaat ze er voor de volle honderd procent voor.

Raluca

Talisa

De gezellige, zorgzame Talisa is na een aantal lange stukgelopen relaties op zoek naar iemand waar ze oud mee kan worden. De 27-jarige Community Manager houdt van reizen, koken en winkelen. Ze valt op avontuurlijke en betrouwbare mannen en voornamelijk op iemand die zelfverzekerd is. Tijdens Temptation Island: Love or Leave hoopt Talisa een diepe connectie aan te gaan met een man die ze echt kan vertrouwen.

Talisa

Maartje

Maartje is knap, kunstzinnig, spontaan en sportief. De 20-jarige kledingadviseur uit Alkmaar houdt van paardrijden en kickboksen. Maartje is nu twee jaar vrijgezel en is op zoek naar haar droomman. Zelfverzekerde, ambitieuze, betrouwbare en sportieve mannen vallen bij Maartje in de smaak. Met haar looks, stralende ogen en spontaniteit weet ze altijd de aandacht van mannen op zich te vestigen. Zal dit ook het geval zijn tijdens Temptation Island: Love or Leave?

Maartje

Nieuwe twist

Hoewel we niet snel genoeg hebben van reality-tv, vragen we ons toch elk seizoen af hoe het opnieuw juicy kan worden. Daar hebben de makers iets op verzonnen. Kleine twists die het programma net even anders maken dan de voorgaande edities, gaan dit jaar namelijk voor een hoop verandering zorgen. Zo vliegen de koppels niet meer samen naar de tropische bestemming, maar beleven ze de reis apart van elkaar. Daarnaast mochten de deelnemende koppels in Nederland al een blik werpen op de uitgekozen singles.

Ook hebben de koppels dit seizoen te maken met een heuse Swing of Love. “Iemand krijgt de kans om Temptation eerder te verlaten, dat noem je de Swing of Love”, legt presentatrice Monica Geuze uit in gesprek met Grazia. “Bij de Swing of Love kies je er echt voor om weg te gaan. Dan kan je partner er vervolgens ook voor kiezen om op te dagen, of lekker op Temptation Island te blijven omdat ze de liefde daar hebben gevonden en het naar hun zin hebben.” De koppels krijgen bij deze nieuwe toevoeging in het programma de kans om Temptation te verlaten. Hierbij weten ze niet van elkaar welke keuze hun partner gaat maken. “Je zou daar dus ook in je eentje achter kunnen blijven. Dat is heel juicy.”

De eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn op dit moment te bekijken via Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk