Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Madieke over Fabrizio: 'Hij mag achteraan aansluiten'

Duidelijk...

Het Bachelor-avontuur voor Fabrizio zit erop. De Belgische tatoeëerder zorgde voor veel scheve gezichten toen achteraf bleek dat hij niet met winnares Madieke samen is, maar met afvaller Margaux. Madieke heeft daar toch wel een mening over, zo doet ze uit de doeken.

Plottwist

Fabrizio vertelde dat de twee helaas geen match bleken te zijn. Vier weken na de opnames van het programma besloot Fabrizio dan ook om er een eind aan te breien. “Het was leuk, we hebben veel Netflix gekeken, maar daarna zat ik weer boven in mijn kantoor. Daar ben ik de laatste drie maanden heel weinig uitgekomen. De reden waarom het niets is geworden, is in mijn ogen een gebrek aan chemie, aan die onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven na een viertal weken. Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken terwijl ik het gewoon niet voelde.”

Toch met Margaux

Nadat hij er een eind aan had gebreid met Madieke, vond hij alsnog die 'spark' bij Margaux. En dat is Madieke niet in de koude kleren gaan zitten. “Ik heb niet het gevoel dat ik me heb vergist in Fabrizio. Er zijn misschien dingen anders gelopen dan ik had verwacht”, vertelt Madieke. “Hoe zijn leven nu is, hoe ik dat heb ervaren, is het ook echt helemaal niet wat bij mij past.”

Ze is dan ook verbaasd hoe het tussen haar en Fabrizio is gelopen na de opnames. “Als Fabrizio zich bedenkt en denkt: ‘Madieke, ik heb een fout gemaakt. Ik wil het toch met jou proberen.’ Dan mag hij achteraan aansluiten. Ik heb hem een heel grote kans gegeven en die moest met beide handen aangepakt worden, zoals ik in mijn brief zei. En die is niet aangepakt, dus meer kan ik niet doen", aldus Madieke. Duidelijk!

Bron: HLN, Love & Reality | Beeld: De Bachelor België