Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Goed nieuws voor fans van Manifest

Actrice Holly Taylor doet een boekje open over seizoen 4!

Manifest - Season 1

Begin vorige maand nog kwamen de makers van Manifest met een kleine teaser over het aller-aller-allerlaatste seizoen. Hoewel het derde seizoen hier nog niet op Netflix staat, weerhoudt ons dat er niet van om uit te kijken naar seizoen 4. En nu is er nog meer goed nieuws over het final seizoen van de spannende serie!

Seizoen 3 en 4

We weten al redelijk zeker dat het derde seizoen van Manifest ergens halverwege dit jaar op de Nederlandse Netflix verschijnt. Nog eventjes geduld dus – maar gelukkig kunnen we ons ondertussen ook vermaken met het uitkijken naar het vierde en laatste seizoen van de serie. Want hoe zit het nu met Montenegro Air flight 828? Wordt het mysterie ooit helemaal opgelost? En hoe loopt het af voor bijvoorbeeld Jared en Michaela?

Deel 1

Er is nu in elk geval goed nieuws: hoofdrolspeelster Holly Taylor deelt namelijk op Instagram dat de opnames voor deel 1 van seizoen 4 erop zitten. Yes: het laatste seizoen krijgt twee delen, en de eerste ronde opnames zijn nu dus afgerond! Dat betekent hopelijk dat we binnenkort ook de eerste beelden en details te horen krijgen. Fingers crossed!

Bij de vrolijke foto's schrijft Holly, die de rol van Angelina Meyer op zich neemt: "De beste crew om met de 828 mee te vliegen. Seizoen 4 is voor de helft klaar!" Ook krijgen we enkele sneaky kiekjes en video's vanaf de set. Zo zien we Holly bijvoorbeeld in de grime-stoel zitten, waar de make up artists haar kunstig voorzien van enkele bijzonder creepy lijkende blauwe plekken en schaafwonden. Hoe dan ook lijkt het er dus op dat het laatste seizoen van Manifest weer flink wat spanning, sensatie en drama met zich meebrengt. Can't wait!

Bron: Film Vandaag | Beeld: Manifest