Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what?! Samantha 'Barbie' de Jong laat tattoo zetten met nieuwe lover

Samantha heeft een nieuwe tattoo!

48e Gouden Televizier-Ring Gala - Gouden Loper

Samantha 'Barbie' de Jong is helemaal in de wolken met haar nieuwe lover Robbie. Om hun liefde te bezegelen, hebben de twee samen een tattoo laten zetten. Barbie deelt het resultaat op Instagram.

Nieuwe tattoo

"One Heart one love voor altijd 💖 onze mooie liefdes tattoo ❤️💯 !! Samen met m'n schatje Robbie #bonnieandclyde 👍", schrijft Samantha bij de foto van haar gloednieuwe tattoo. Samantha heeft groot de tekst 'One love' op haar arm getatoeëerd met daarbij een slotje in de vorm van een hart. Robbie heeft de bijpassende tekst 'One heart' met een sleutel op zijn arm laten zetten. Zie hieronder het resultaat.

Verliefd

Dat Samantha helemaal dol is op haar nieuwe vriend, blijkt wel uit de zoetsappige kiekjes die ze op haar Instagram deelt. Vorige week plaatste ze nog een zoenfoto om Robbie in het zonnetje te zetten. "Schatje wat was ik gister blij je te zien en samen zijn we nog steeds zielsgelukkig en wat hou ik onwijs veel van jou ❤️ Bonnie & Clyde forever.!!", schreef ze in de caption.

Michael

Naast kiekjes met haar vriendlief plaatst de blondine af en toe ook foto's van zichzelf als – jawel – brunette. De realityster heeft haar blonde lokken niet echt gekleurd, maar draagt af en toe een pruik voor de verandering.

Ook laat ze via Instagram weten dat ze nu ook actief is als TikTokker. En daar maakt ze niet zomaar video's op, want Barbie gaat af en toe zelfs live met ex-vriend Michael van der Plas. Onlangs deed Michael in zijn Instagram Stories uit de doeken dat hij en Barbie tegenwoordig goed overweg kunnen met elkaar. “We hebben gewoon normaal contact. Samantha heeft een vriend met wie ze op dit moment heel gelukkig is.” Ook laat de realityster weten dat hij zelf momenteel single is.

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • 48e Gouden Televizier-Ring Gala in het Amsterdamse theater Carr√ɬ©. Op de foto: Samantha de Jong alias Barbie