Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Even wegdromen: dit waren de mooiste looks van het tweede Coachella-weekend

Wij zetten de mooiste looks voor je op een rij.

Coachella is wat ons betreft niet alleen een muziekfestival, het is ook een walhalla aan jaloersmakende outfits. Afgelopen weekend was het tweede weekend van Coachella en wij zetten hierom de mooiste looks voor je op een rij. 

Coachella

Dit jaar konden de meest stijlvolle beroemdheden, influencers en muzikanten eindelijk weer massaal naar Coachella Valley in Californië voor twee epische weekenden vol muziek, kunst en feestjes. Dat het muziekfestival ontzettend uitgegroeid is, moge inmiddels duidelijk zijn. Celebs van over de hele wereld reisden af naar de Californische woestijn en trokken hiervoor de meest fabulous outfits uit de kast. Onze favo looks van het tweede Coachella-weekend? Komen ze:

Ook Anne en Esther Vedder waren het afgelopen weekend op Coachella te vinden. De ladies droegen hier uiteraard de nieuwe festival-collectie van Vedder & Vedder. Romee Strijd droeg de drie verschillende kettingen uit deze heerlijke collectie, namelijk de Chelsy Chain Coin Necklace, de Ivy Initial Rope Necklace en de Indy Initial Chain Necklace over elkaar heen. Layering is dé trend van dit moment en we moeten toegeven: wij zijn fan!

Bron: Vogue | Beeld: BrunoPress