Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Rob van Boer Zoekt Vrouw er vroeger uit

Aha!

We genieten met volle teugen van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Iedere zondag zien we hoe meerdere boeren opzoek gaan naar ware liefde. Eén van die boeren is de goedlachse Rob. Maar liefst 42 vrouwen zagen een leven op de boerderij met Rob wel zitten en schreven een brief. Maar hoe zag de knappe boer er vroeger eigenlijk uit?

Vroeger

De 52-jarige Rob is al een tijdje vrijgezel en hoopte met de hulp van Yvon Jaspers de ware tegen te komen. De boer komt uit een gezin met vijf kinderen, waarvan hij de jongste is. Hij heeft één zus en drie broers. Rob is veel en vaak te vinden op het familiebedrijf waar hij werkt, maar naast het boerenleven heeft hij ook andere hobby's. Zo is hij graag bezig met muziek. Rob speelt gitaar en schrijf zelfs eigen liedjes – wat we in een eerdere uitzending van Boer Zoekt Vrouw al eens konden zien.

Uit de oude doos

Die liefde voor muziek zat er al vroeg in bij Rob, zo is te zien op een aantal oude kiekjes. Love Reality is de archieven in gedoken en kwam daar een aantal foto's tegen van de boer uit het verleden. Zo zien we op een van de foto's een jonge Rob met zijn gitaar in de hand. Verder bevat de collectie een zwart-wit foto – die behoorlijk close-up is – van Rob als kind (heel schattig), een vakantiekiekje op winstersport en een foto van een paar jaar terug met zijn hond. Wat leuk om te zien!

Vlinders

In de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw zagen we dat Rob nog twee vrouwen over heeft op zijn boerderij: Wendy en Silvia. We zullen geen spoilers geven voor iedereen die de uitzending nog niet heeft gezien, maar we kunnen alvast verklappen dat er behoorlijk wat vlinders aanwezig zijn bij de boer. Of dat ook wederzijds is, zullen we de komende weken gaan zien. Wij zitten zondag in elk geval weer voor de buis!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: KRO-NCRV (Linelle Deunk), Instagram