Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Love Islands Job en Esmee zetten punt achter relatie

De twee laten weten dat hun relatie voorbij is.

Verdrietig nieuws voor Love Islands Job en Esmee, de twee hebben namelijk besloten een punt achter hun relatie te zetten. Dat laten ze via een berichtje op hun Instagram stories weten.

Eigen weg

"Met een brok in mijn keel moet ik jullie helaas het volgende mededelen: Job en ik hebben besloten onze relatie te beëindigen", laat Esmee weten via haar Instagram stories. "Ondanks het feit dat we het beiden graag anders hadden gezien, gaan wij onze eigen weg en lijkt dit nu de beste beslissing voor beiden."

"Wij hopen dat jullie het kunnen respecteren dat dit iets tussen ons twee is", vervolgt Esmee, die laat weten dat ze de komende tijd even rust neemt. "Ik neem even een stapje terug en wil jullie alvast bedanken voor het begrip!"

Beeld: Instagram @esmeecox

Ups & downs

Ook Job laat van zich horen op Instagram. "Esmee en ik hebben samen besloten om hier onze relatie te beëindigen. Soms moet je elkaar loslaten en ja, dat doet super veel pijn..."

Hij laat weten dat hun romance al langer in zwaar weer verkeerde. "Een langere tijd hebben we al wat ups & downs. Samen hebben we keihard gewerkt aan onze relatie, maar voor nu is het beter zo", stelt hij. "Ik wil jullie alvast uit de grond van mijn hart bedanken voor jullie begrip."

Beeld: Instagram @jobstevens1

Love Island

Job en Esmee leerden elkaar in 2021 kennen in Love Island – wat het koppel later ook won. Eenmaal terug in Nederland bleken de twee geen vakantieliefdes, maar zat er veel meer in. Ze kregen een relatie en gingen zelfs samenwonen. Helaas komt er nu een einde aan dit romantische sprookje. Sterkte, Job en Esmee!

Bron: Instagram @jobstevens1 en @esmeecox | Beeld: Instagram