Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holland's Next Top Model komt terug en dít is de presentatrice

We can't wait!

finale Hollands Next Top Model 2018

Het is alweer even geleden sinds we naar een seizoen van Holland's Next Top Model hebben kunnen kijken. Het laatste seizoen vond namelijk alweer in 2019 plaats. Maar, er is goed nieuws! Er komt namelijk een nieuw seizoen aan, met niemand minder dan Loiza Lamers als presentatrice.

Nieuw seizoen

Het laatste seizoen van HNTM was mega populair. Onder anderen Sam Hofman deed toen mee en Anna Nooshin was presentatrice. De knappe Marcus ging er destijds met de winst vandoor. Loiza deed zelf ooit ook mee aan de talentenjacht en won. Daarom is ze des te meer vereerd dat ze het dertiende seizoen mag presenteren.

"In 2015 won ik Holland's Next Topmodel en nu, 7 jaar later op deze dag, mag ik jullie eindelijk vertellen dat ik de nieuwe presentatrice van HNTM ben", schrijft ze op Instagram. "Ik kan mijn gevoel moeilijk omschrijven maar geloof me, ik spat bijna uit elkaar van geluk en trots! Bedankt voor het vertrouwen en de kans, let’s do this."

Droom

Aan RTL Boulevard vertelt Loiza dat ze er mega veel zin in heeft. “Ik moet echt zeggen dat dit een droom was, überhaupt na het winnen van mijn seizoen zeven jaar geleden. Om dit nu te mogen doen, dat voelt voor mij als een cirkeltje rond en dat is gewoon uniek. Dat het vertrouwen er in mij is om dit te gaan doen, vind ik echt waanzinnig.”

Her dertiende seizoen van Holland's Next Top Model zal waarschijnlijk komend najaar op Videoland te zien zijn. We weten helaas nog niet wie er in de jury zal zitten. Dat wordt later nog bekendgemaakt. Wat we al wel weten, is dat je je nog kunt opgeven als kandidaat. Dus, heb jij altijd al model willen worden? Grijp dan nu je kans!

Bron: Superguide | Beeld: Instagram, BrunoPress

Showbizz
  • 2018, Juli 13. Nicolaikerk, Utrecht. Finale van Hollands Next Top Model 2018. Op de foto: Jean Paul Paula en Anna Nooshin