Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit zijn de 10 finalisten van Miss Nederland 2022

Veel succes, dames!

De tien beauty’s met brains die dit jaar strijden om de felbegeerde titel Miss Nederland 2022 zijn bekend. De finalisten zijn ieder sterke, onafhankelijke vrouwen die samen het avontuur van casting tot kroning aangaan. 

Castingdag 

Jawel, de tien finalisten van Miss Nederland 2022 zijn bekend! Afgelopen weekend vond de casting plaats in de prachtige Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Uit de honderden aanmeldingen nodigde de organisatie 63 kandidaten uit die zich tijdens de casting mochten presenteren aan de jury. 

Wie er in de jury zaten? Niemand minder dan een paar Missen van de afgelopen jaren: Julia Sinning (2021), Denise Speelman (2020), Rahima Dirkse (2018) en Zoey Ivory (2016.) Ook Marvy Rieder (founder the Model’s Health Pledge), Valerie Curlingford (Performance en musicalartiest) en juryvoorzitter Monica van Ee (directeur van hoofdsponsor hannah) namen plaats aan de jurytafel.

Na een intensieve, maar leuke castingdag kwamen de dames samen tot een besluit en selecteerden zij tien stralende en intelligente vrouwen als dé finalisten van Miss Nederland 2022. 

De finalisten 

De jury omschrijft de Missen als sterke, jonge vrouwen. Ook heeft elke dame haar eigen missie en passie én een gezamenlijk doel: Miss Nederland 2022 worden. 

Eva van de Wetering (22), Indra Peereboom (22), Insa Ap (25), Judith van den Hof (21), Lisa Janssen (22), Lefania Camara (18), Ona Moody (24), Rebecca Barhane (22), Solange Dekker (26), Vitória De Castro Barbosa (22).

YouTube

Enne, vind je het nou leuk om het avontuur van de finalisten te volgen? Miss Nederland houdt je via hun YouTube-channel op de hoogte van alle events van de dames. In de online serie wordt namelijk gedurende het hele traject van drie maanden een kijkje achter de schermen gegeven en volg je de finalisten op de voet bij al hun activiteiten. Hoe leuk!

Beeld: Miss Nederland 2022