Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x een Silk’n SonicSmile en Silk’n Bright t.w.v. €159

Doe mee en win!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3x een elektronische tandenborstel en siliconen gezichtsreiniger van Silk’n weggeven. 

Avondritueel 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: me-time inplannen is belangrijker dan je denkt. Af en toe een momentje voor jezelf nemen doet wonderen voor je humeur, je gezondheid en je stresslevel. Vind jij het lastig om een momentje voor jezelf in te plannen? Probeer dan eens te beginnen met een standaard avondritueel. Jezelf iedere avond – al is het maar tien minuten – in de watten leggen, doet meer goeds dan je denkt. 

Om dat kleine me-time momentje naar een hoger niveau te tillen, is het belangrijk om de juiste tools in huis te hebben. En daarvoor ben je bij Silk’n aan het juiste adres. 

Schoon gebit

Hoe belangrijk het is om je gebit en huid goed te reinigen, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Met de Silk’n SonicSmile reinig je je gebit op een betere manier dan door handmatig te poetsen. Deze elektronische tandenborstel maakt 31.000 vibrerende poetsbewegingen en verwijdert aanzienlijk meer tandplak, waardoor er uiteindelijk minder tandsteen ontstaat. De tandenborstel heeft vijf poetsprogramma’s en gaat tot drie weken lang mee na één keer opladen.

Ook is de borstel waterproof en zitten er twee opzetborstels bij. Geloof ons: de sonische tandenborstel zorgt voor gezonder tandvlees en schonere en wittere tanden. En dan komt-ie ook nog eens in een gezellige rosé-gouden kleur.

Schoon gezicht

Een huid zonder onzuiverheden: we dromen er allemaal van. Een goede reiniging is een van de belangrijkste stappen in een skincare routine, en met de Silk’n Bright is dit klusje zo geklaard. De siliconen gezichtsborstel reinigt de huid diep en zorgt dat vuil, olie en make-upresten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Doordat de siliconen gezichtsborstel zacht is, is-ie geschikt voor alle huidtypen. Daar komt nog bij: de Silk’n Bright is aan twee kanten te gebruiken. De voorkant is geschikt voor een diepe reiniging van de huid en de achterkant geeft een ontspannende massage. Hallo, me-time moment!

De Silk’n Bright is 100 procent waterproof, in te stellen in zeven snelheden en kan tot wel 60 keer gebruikt worden op een volle lading. 

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je avondroutine compleet te maken met deze twee functionele én mooie producten van Silk’n? Snappen we. We mogen daarom 3x een elektronische tandenborstel (in rosé-goud) en siliconen gezichtsreiniger van Silk’n weggeven. Fingers crossed!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je de producten van Silk'n gewoon zelf.

[mail-and-win title="Winning Wednesday: 3x een Silk’n SonicSmile en Silk’n Bright t.w.v. €159" description="Doe mee en win! " ended_at="26-31-2022" brand="Grazia" questions="%5B%22%22%5D" ]

Deze actie loopt tot en met dinsdag 26 april 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.