Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes kondigt derde seizoen van eigen realityserie aan

'Yes, honey!', deelt Jaimie op Instagram.

Even leek het erop dat de realityserie van Jaimie Vaes geen vervolg zou krijgen. Toch heeft de beauty besloten om de boel door te zetten: er komt namelijk een derde seizoen! 

Seizoen 3

In Jaimie: In the Vaes Lane krijgen we een inkijkje in het bijzondere leven van Jaimie. Zo zagen we haar in de eerste twee seizoenen vertoeven op het zonovergoten Ibiza, bezocht ze met haar vrienden de meest bijzondere plekken en onderging ze regelmatig een uitgebreide beautybehandeling. Een behoorlijk luxeleventje, waar we ons prima een uurtje aan konden vergapen. 

Toch bleek het leven van Jaimie heus niet alleen maar rozengeur en maneschijn te zijn. Nadat het nieuws over de vermeende mishandeling tussen Jaimie en ex-verloofde Lil’ Kleine naar buiten kwam, belandde de beauty in vervelende periode. 

Toch een nieuw seizoen

Vanuit discovery+, de streamingdienst waar de realityserie van Jaimie te bekijken is, werd gezegd dat er gezien deze vervelende situatie geen vervolg van de serie zou komen. Jaimie heeft zich echter bedacht en deelt via Instagram exciting news: “Yes honey! SEASON 3 is a fact!” Wanneer we het nieuwe seizoen precies kunnen bekijken? Dat is nog niet duidelijk.

Rumoerige periode

Onlangs schoof Jaimie nog aan tafel bij Khalid & Sophie om te vertellen over de afgelopen periode. Jaimie, die nog niet eerder sprak over de rumoerige periode, vertelde aan tafel dat het relatief goed met haar ging.

“De ene dag gaat het beter dan de ander”, aldus de influencer. Ze heeft naar eigen zeggen tijdens de ‘rotte periode’ veel steun gehad aan vrienden en familie. Toch wil ze nog benadrukken dat haar relatie met de rapper niet altijd zo is geweest. “Jorik is niet altijd niet leuk. We hadden veel mooie momenten samen. Je houdt van iemand en je bent verliefd. Die dynamiek verschuift vervolgens langzaam”, aldus Jaimie.

Bron: LINDA | Beeld: BrunoPress