Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

4x Grazia + Luxury Gym Bag van CABAU voor maar €20

Je krijgt maar liefst 64% korting!

Neem óf geef nu een abonnement op 4x Grazia en ontvang de Luxury Gym Bag van CABAU Lifestyle (t.w.v. €34,95) cadeau!

Luxueuze sporttas van CABAU

Where fitness meets fashion and fashion meets functionality. Een fashionable én functionele, sporttas om al jouw spullen in stijl mee te nemen. Met een ruime inhoud van 30 liter hoef je nooit bang te zijn dat die extra hoodie er niet in past. En dat is wel zo fijn, want na je sportsessie heb je geen zin om al je spullen in je tas te moeten proppen. 

Waarom wij fan zijn van de Cabau Sportsbag? Wij zetten de voordelen voor je op een rij. 

  • Twee waterdichte vakken voor je natte sportkleding en kostbare items afgezonderd van andere spullen.
  • Een schoenenvak speciaal voor je sportschoenen.
  • Vanwege het duurzame Nylon materiaal en de wasbare eigenschap gaat de tas lang mee.
  • Enne, uiteraard vanwege de looks. Met deze tas wil je toch meteen naar de dichtstbijzijnde gym rennen om jezelf in het zweet te werken?

Ga naar www.grazia.nl/cabau of bel 0251 – 257924 (maandag t/m vrijdag 9.00 -17.00 uur)

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2022 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €4,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.