Zó ziet Lady Featherington er in het echt uit

Wauw!

Lees ook

Lady Portia Featherington staat toch wel bekend als de Kris Jenner van haar tijd. Lady Featherington heeft immers ook alles over voor het geluk van haar dochters. Polly Walker is degene die de rol van Lady Featherington voor haar rekening neemt, maar hoe ziet de actrice er in het echt eigenlijk uit? 

Lady Portia Featherington

The devil works hard, but Lady Featherington works harder’, een grap die veel kijkers van Bridgerton over Lady Featherington maken. Iets wat Polly wel begrijpt: “Ze is een ingewikkelde vrouw die veel uitdagingen voor haar kiezen krijgt”, vertelde de actrice over haar ambitieuze karakter aan BT TV. Polly beaamt dan ook dat haar personage er alles voor over heeft om haar dochter te laten trouwen met een goede partij. 

Real life

Ook in het echte leven is Polly een harde werker. De 56-jarige actrice heeft dan ook al een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Zo speelde ze in series als Rome, Prisoners Wives, Line of Duty en Pennyworth. 

Voor haar rol als Lady Featherington is Polly als gorgeous red head te zien, maar in het echt heeft ze een heel ander kapsel: 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Polly Walker (@officialpollywalker)

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Polly Walker (@officialpollywalker)

Kleurrijk

Het kan geen enkele Bridgerton-kijker zijn ontgaan dat de Feahteringtons er doorgaans behoorlijk kleurrijk bijlopen. Iets waar Polly niet altijd een fan van is. Zo kreeg ze onlangs de vraag of het een treat of juist torture is om elke keer in zulke felgekleurde jurken voor de dag te komen.Het is toch wel een beetje torture“, deelt de actrice met Vulture. “In mijn vrije tijd draag ik over het algemeen zwarte kleding. Als ik me in felle kleuren hul, voelt dat vreemd. Maar het helpt me wel om mijn personage goed neer te zetten.”

Toch zou Polly het niet erg vinden als de kledingstijl van Lady Featherington wat verandert. “Ik zou haar graag in smaakvollere of ingetogen kleuren willen zien. Ik zou het liefst meer gekleed zijn als Lady Bridgerton of Lady Danbury in plaats van deze fluorescerende kleuren.” Aha. 

Bron: Glamour, IMDB, Vulture | Beeld: Netflix (Liam Daniel), Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook