Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Flemming over inspiratiebron: 'Ik vind het heel fijn om over de liefde te schrijven'

En hoe zit het eigenlijk met Flemmings love life?

Hij zingt al sinds hij kleuter was, maar zijn grote doorbraak kwam recent met de hit Amsterdam. Singer-songwriter Flemming Viguurs (26) vertelt in de nieuwste Grazia openhartig over zijn passie voor muziek, dromen en vrouwelijke aandacht. "Mijn Instagram is echt ontploft."

Liedjes

Hij zingt over de liefde, en zijn twee eerste singles gaan over vrouwen. Het verbaast ons dan ook niks dat vrouwen Flemmings belangrijkste inspiratiebron zijn. "Eigenlijk wel", beaamt hij in Grazia. "Ik vind het heel fijn om over de liefde te schrijven."

"Ik begon met heartbreak songs nadat het op een rotmanier uitging met mijn ex en ik mijn gevoelens van me af probeerde te schrijven. Maar toen ik mijn eerste singles ging uitbrengen, leek het me slimmer om te beginnen met iets vrolijks."

Liefdesleven

Hij zingt regelmatig over de liefde, maar hoe zit het eigenlijk met Flemmings liefdesleven? "Ik ben heel gelukkig, daar houd ik het even bij", lacht de zanger.

Toch vertelt Flemming wel meer over de vrouwelijke aandacht die hij krijgt sinds zijn kersverse roem. "Het grappige is dat mijn Instagram echt ontploft. Ik geloof dat ik de zin Ga je met mij mee naar hartje Amsterdam wel tweehonderd keer voorbij heb zien komen, maar ook: Wit of een rosé? Heel leuk natuurlijk, het laat zien dat mensen het nummer leuk vinden, maar ook mij als artiest."

Flemming vervolgt dat het bij leuke berichtjes blijft en dat spicy kiekjes (nog) niet in zijn DM zijn beland. "Naaktfoto's heb ik totaal niet gekregen. Mijn broer vroeg laatst ook al: 'Krijg je nooit dat soort foto's?' Maar tot nu toe heb ik niks raars in mijn DM."

Flemming vertelt in de nieuwste Grazia meer over optreden met The Streamers, zijn plan B en zijn ambities. Nu in de winkel. 

Interview: Jill Waas | Beeld: Tom ten Seldam