Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelor-kandidaten onder de indruk van beach body Thomas

Thomas zonder shirt? Dat vinden de ladies wel interessant.

Tijdens de één-op-één momentjes hebben de dames in De Bachelor eindelijk de kans om Thomas van der Vlugt beter te leren kennen. Vaak zijn deze momentjes in de avond of tijdens een activiteit – dus niet gehuld in badkleding. Het feit dat Thomas in de nieuwste aflevering zijn shirt even uittrok, viel bij veel dames dan ook goed in de smaak.

Beste vriend en zus

Thomas kan dan wel enthousiast zijn over de ladies in de De Bachelor, het is voor hem ook belangrijk hoe zijn beste vriend en zus over de dames denken. Thomas besloot de twee, Patrick en Willemijn, dan ook uit te nodigen in het prachtige Mexico om de dames het hemd van het lijf te vragen. Na een vragenvuur tijdens een barbecue besloot iedereen de volgende dag even wat stoom af te blazen met een potje beachvolleybal. En jawel, dit deed Thomas zonder shirt.

Volleyballen

"Ik denk dat het voor Willemijn en Patrick ook wel interessant is om te zien hoe sportief de meiden zijn", stelt Thomas. "En hoe ze onderling zijn, je leert ze dan gewoon op een heel relaxte manier kennen." Behalve dat de meiden zo alles van zichzelf kunnen laten zien, laat ook Thomas het een en ander zien. "Thomas heeft niet zoveel aan", lacht Indigo. "Ik heb nog niet eerder zijn blote body gezien, dus dat was leuk."

[playlist type="video" ids="519262"]

Keuzes maken

Behalve de gezellige activiteiten die we in de aflevering zien, moeten er ook lastige keuzes worden gemaakt. Zo blijkt tijdens de rozenceremonie dat Thomas niet één, maar twee dames naar huis stuurt. Dit wil zeggen dat we volgende week al te zien krijgen welke twee ladies er mee mogen naar de 24-uurs date. Het einde is in zicht!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk