Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Sanne over haatreacties: 'Jammer dat mensen zo kortzichtig zijn'

De beauty vindt negatieve reacties over het programma niet terecht.

Dat Fabrizio Tzinaridis niet verlegen zit om een kus zorgde bij veel kijkers voor irritatie. De bachelor kreeg bakken kritiek over zich heen toen hij met meerdere vrouwen in de villa had gezoend. En dat vindt Sanne niet terecht.

Duidelijk bericht

In De Bachelor België zagen we in de eerste afleveringen dat Fabrizio al snel met meerdere dames uit de villa zoende. Volgens de dames in de villa en de kijkers thuis geen goede aanpak, maar hier is Sanne het niet mee eens. In een vragenrondje op Instagram brengt ze een duidelijk statement naar buiten waarin ze in de bres springt voor Fabri. 

“Wat vind je van al het negatieve commentaar dat Fabrizio ontvangt?”, klinkt een vraag van een volger. Waarop Sanne antwoordt: “Om het zacht uit te drukken, ik vind het echt onzin.”

‘Kortzichtig en simpel’

“Ik heb Fabrizio leren kennen als een oprecht, eerlijk en mooi persoon”, gaat ze verder. De beauty stelt vervolgens dat ‘intiem zijn’ bij het programma hoort, aangezien je je elkaar op deze manier ook beter leert kennen. “Ik vind het heel jammer dat mensen zo kortzichtig en simpel zijn. Gebrek aan intelligentie noem ik dat”, gaat Sanne verder. 

Sanne is het overduidelijk niet eens met alle negatieve comments over Fabrizio. Ze heeft geen slecht woord over voor Fabri en neemt dan ook geen blad voor de mond. Wij denken in ieder geval dat Sanne nog heel ver gaat komen in het programma. Want echte lovers nemen het voor elkaar op, toch? 

Bron: Instagram | Beeld: De Bachelor België