Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Thomas van der Vlugt deelt hilarische 'photo dump' van De Bachelor

'Me after 21 dates', deelt Thomas.

Waarom een foto uitkiezen, terwijl je tegenwoordig ook een complete photo dump op Instagram kunt uploaden? Thomas van der Vlugt moet hetzelfde gedacht hebben en besloot een reeks foto’s van de nieuwste aflevering van De Bachelor te uploaden. Inclusief hilarisch kiekje achter de schermen.

Photo dump

De nieuwste aflevering van De Bachelor, nummer 9 (!) alweer, staat sinds gisteren op Videoland. Een aflevering waarin best veel gebeurde, dus voor Thomas het ideale moment om even terug te blikken. Van een gezellig autoritje met Indigo en Ascha tot aan een modderceremonie: Thomas heeft ieder moment vastgelegd.

“Foto dump…. Bachelor aflevering 9!”, begint Thomas bij de post. Vervolgens vertelt Thomas per foto wat er precies te zien is. 

Terugblikken

“Foto 1: Roadtrip, Foto 2: Indigo zat de hele tijd in mijn spiegel, dus ik kon lastig op het verkeer letten. Foto 3: bij de modder/zoen ceremonie”, begint hij bij de fotoreeks. Op de laatste foto zien we Thomas uitgeput op een tafel liggen. De bachelor lijkt geen energie meer over te hebben, en dat heeft blijkbaar een duidelijke reden. “Foto 4: me after 21 dates.” Hilarisch.

De kiekjes van de bachelor blijken bij veel volgers goed in de smaak te vallen. “Hou van dit”, “Wordt nu echt spannend” en “Vooral foto 4 doet het hem 😂”, klinkt het in de comments. En daar zijn wij het he-le-maal mee eens. Thomas, meer van dit please

Bron: Instagram @thoootje | Beeld: BrunoPress