Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Yaël: 'Ik voelde dat Thomas niet oprecht was'

De beauty twijfelt aan de eerlijkheid van de bachelor.

Wat een leuke yoga-middag had moeten zijn, eindigde voor Yaël in een behoorlijke rotdag. Bachelor Thomas van der Vlugt nam de knappe Yaël tijdens deze groepsdate apart om haar te vertellen dat het niets tussen de twee zou worden. Een oprecht gesprek, dachten wij, maar hier denkt Yaël wel anders over.

Niet mijn type

Tijdens de afleveringen van De Bachelor liet Yaël al meerdere keren weten dat een spark tussen de twee ontbrak. Eenmaal thuis lijkt deze mening alleen maar sterker geworden, aangezien ze in gesprek met RUMAG laat weten dat Thomas niet eens haar type is. "Vanaf moment één heb ik dat al aangekaart, maar dat is niet uitgezonden", stelt ze dan ook. Niet alleen vanwege zijn looks, maar ook vanwege de interesse die hij volgens de beauty niet toonde. "Ik had het idee dat hij bij iedereen een lijstje afging met bepaalde soort vragen, dat kwam op mij echt een beetje ingestudeerd over."

'Niet oprecht'

"Hij stelt iedereen dezelfde vragen, is altijd positief...", gaat Yaël verder. "Ik vond vaak dat hij door mensen heen praatte, hij wilde alleen maar zijn verhaal delen en zijn punt maken. Het draaide heel veel om hem, natuurlijk is hij de bachelor, maar ik vind dat een beetje een afknapper." Haar gevoel voor Thomas was dan ook al gauw behoorlijk negatief. "Ik voelde dat hij niet echt oprecht was, ik voel dat soort dingen heel snel aan. Ik heb dat ook een paar keer gezegd in gesprekjes, maar dat is niet uitgezonden."

https://youtu.be/C1GZwnCnRWY

Niet iedereen

Dat Yaël twijfelde aan de oprechtheid van Thomas, betekent niet dat alle dames uit de villa die mening delen. Zo vertelt Isabella, die ook bij het gesprek met RUMAG plaatsnam, dat zij dit totaal niet zo voelde. "Ik deel deze mening niet", begint ze. "Maar als ik nu terugkijk dan is hij op bepaalde dates heel anders dan hoe ik hem heb gezien. Dat ligt er natuurlijk ook aan met wie je bent, je voelt je bij bepaalde mensen meer op je gemak." Hmm...

Bron: RUMAG | Beeld: Jasper Suyk