Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Rachel Hazes en Klaas Otto zijn alweer uit elkaar

Het management van Rachel heeft de breuk bevestigd.

Eerste repetitiedag Hij Gelooft in Mij

De rumours gingen al langere tijd, maar zo'n twee weken gelden maakten Rachel Hazes en Klaas Otto openbaar dat ze een relatie hadden. Helaas blijkt het geen langdurige romance te zijn, want het stel is inmiddels weer uit elkaar. Dat heeft het management van Rachel bevestigd aan Shownieuws.

Geen woorden voor

Begin dit jaar kwam Story al met het nieuws dat Rachel en Klaas aan het daten zouden zijn. Rachel ontkende echter in alle toonaarden dat ze een relatie zou hebben met Otto. Maar ongeveer twee weken geleden kwam het hoge woord er dan toch echt uit. Met een liefdevolle zoenfoto tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten, bevestigden de twee hun romance. 'Geen woorden voor nodig', schreef Hazes erbij met een hartje.

Gehackt

Niet veel later was er voor het eerst trouble in paradise. Vlak nadat de foto werd gepubliceerd, werd Klaas vermoedelijk door zijn ex-vriendin Gracia gehackt. Daardoor ging zij er met zijn Instagramaccount vandoor en publiceerde ze allerlei onwaarheden. Niet veel later ontkrachtte de No Surrender-oprichter deze al – met een borreltje op. "Dit slaat nergens op. Mijn account is gehackt. Mijn meisje is Rachel Hazes. Bij deze", stelde hij.

Relatie voorbij?

Gisteren is er wederom een foto van Klaas en Gracia op zijn account verschenen. "In je leven kan je van alles doen, je kan naar links gaan en je kan naar rechts gaan, je kan elk pad bewandelen, maar als je elke dag op zo’n pad iets mis in je leven en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen. En mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia", staat er bij de foto.

Update

Of Klaas daadwerkelijk terug is bij zijn ex, en de relatie met Rachel alweer heeft verbroken, of dat hij weer is gehackt? Tot vandaag was het een raadsel. Inmiddels weten we wél zeker dat Rachel en Klaas uit elkaar zijn, dat heeft het management van Hazes namelijk bevestigd aan Shownieuws. "Rachel en Klaas hebben in goed onderling overleg besloten als vrienden uit elkaar te gaan", laat het management weten. Verder willen zij niet ingaan op de breuk.

Bron: RTL Boulevard, Instagram @klaasottoboz, Shownieuws, Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress