Superleuk: er komt een prequel over Queen Charlotte uit Bridgerton

Nóg meer om te kijken!

Hoewel we pas sinds een paar dagen kunnen genieten van het tweede seizoen van Bridgerton, is er nu al een spin-off aangekondigd. Er komt een prequel, een korte serie waarin we terugblikken op de jeugd van de koningin. Exciting!

Jonge Queen Charlotte

Niet alleen komt er na het tweede seizoen van Bridgerton nog een derde seizoen, ook kondigde Netflix in mei 2021 al aan dat er een heuse prequel over een jonge Queen Charlotte in the works is. Maar wat kunnen we daar precies van verwachten? We weten er eindelijk meer over. Bij E! News lichten Bridgerton-actrices Golda Rosheuvel (Queen Charlotte) en Adjoa Andoh (Lady Danbury) alvast een tipje van de sluier op.

Wat kunnen we verwachten?

“Ik kan je vertellen dat het een oorsprongsverhaal is”, verklapt Golda. “Dus je zult een jongere Queen Charlotte zien.” Deze jongere koningin Charlotte zal gespeeld worden door actrice India Amarteifio. Maarre, betekent dit dat we Golda niet meer te zien krijgen in de prequel? Gelukkig heeft zij zelf het verlossende antwoord. “Ik zal erin spelen.” We zullen ook niet alleen een jongere koningin te zien krijgen. Daarnaast zullen we namelijk de levens van Lady Violet Bridgerton en Lady Danbury volgen, die al jarenlang een goede band hebben. En als we Golda mogen geloven, is de prequel worth the wait. “Het is Shonda Rhimes die het schrijft, dus het wordt fantastisch.”

Wij zijn duidelijk niet de enigen die er zin in hebben. “Ik kijk echt uit naar wat er gaat komen”, laat Golda weten. “We zullen nog steeds in de wereld van Bridgerton zijn. We gaan niet weg van de wereld die we kennen en waar we van houden. Ik denk dat dat heel slim is, omdat het ons een beetje op hetzelfde spoor houdt”, gaat de actrice verder. “Ik denk dat het echt interessant wordt om te zien waar ze (Queen Charlotte, red.) vandaan komt en hoe ze de Queen Charlotte is geworden die we van Bridgerton kennen.”

Wanneer is de prequel te zien?

Ben jij ook zo excited om de spin-off over Queen Charlotte te zien? Helaas hebben we dan slecht nieuws. Het lijkt erop dat we nog even moeten wachten tot de prequel op Netflix verschijnt. “We hebben op dit moment nog geen filmdatum of enige vorm van scripts of iets dergelijks”, laat Golda weten. Ook de officiële titel van de serie is nog niet bekend. We will keep you posted!

Bron: Beau Monde, E! News, The Bridge Chronicle | Beeld: Bridgerton

Laatste nieuws