Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Een trend waar we blij van worden: de baseball cap

Het perfecte accessoire om je vette coupe te verbergen.

Heeft je coupe een off day of probeer je het wassen van je haar nog een extra dagje uit te stellen? Dan is een accessoire dat je lokken bedekt heel erg welkom. Enne, tegenwoordig maakt zo’n hoofddeksel je outfit ook nog eens af. Daar worden we nou blij van. 

Baseball cap

We zagen ‘m vorige zomer al meermaals voorbijkomen en ook dit seizoen mag 'ie weer: de baseball cap. Menig fashion influencer op Instagram laat zien dat een petje echt niet alleen geschikt is voor op de tennisbaan of langs het voetbalveld. De baseball cap is een verlengstuk van je outfit dat ook prima samengaat met een business look.

Combineren

Neem een kijkje op Instagram en je zult zien dat het combineren van een baseball cap helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Niet alleen met een sportieve outfit gaat een pet goed samen, ook is 'ie goed te combineren met een oversized blazer en een pantalon. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Amy Shaw (@amyfuchsia)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Do Nossent (@donossent)

De keuze is reuze

Zoals je ziet kun je met de kleur van een pet dit seizoen alle kanten op. Niet alleen neutrale kleurtinten maar ook felle kleurtjes zijn door menig fashion lover geliefd. Vind je dit nog iets te gedurfd? Combineer je felgekleurde pet dan met een outfit in grijze of bruine tonen. Wij zijn fan!

Beeld: BrunoPress, Instagram