Tijdloos en charmant: deze horloges wil je nu meteen om je pols hangen

Hebben!

Als we een perfect horloge zouden moeten omschrijven, dan is-ie tijdloos, klassiek en elegant. Dit gouden of zilveren accessoires moet namelijk, behalve functioneel, ook een verlengstuk van je outfit zijn. Enne, dat snappen ze bij Balmain maar al te goed. 

Musthave item

Denk je haute couture, dan denk je aan een echte blikvanger. De horloges uit de nieuwe Haute Elegance-collectie van Balmain zijn geïnspireerd op haute couture en zijn hierom tijdloos en charmant. Met veel aandacht voor detail, zoals we obviously van Balmain gewend zijn. 

Waarom we fan zijn van deze collectie? De vrouwelijke horloges trekken onze aandacht door de kast van 29 millimeter met het slanke profiel en de iconische platte rand. Een combinatie die we graag bij een horloge zien. 

Finishing touch

De verschillende stijlen horloges worden geleverd met zilveren of matzwarte wijzerplaten. En dat is nog niet alles. Een aantal modellen bevatten een arabesk ontwerp op de wijzerplaat, een esthetisch detail dat iconisch is geworden voor Balmain. De horlogeband is van roestvrijstaal 316 L en verkrijgbaar in geel PVD of een bi-colour (stalen en gele of rosé PVD). Dit geeft de horloges van deze collectie een echte finishing touch. Dankzij het saffierglas – aka het sterkste horlogeglas ter wereld – is het niet mogelijk om een lelijke kras op je wijzerplaat te krijgen. En daar worden we erg blij van. 

De horloges van Balmain zijn verkrijgbaar vanaf €310 en te shoppen via mooihorloge.nl. Inspiratie nodig? Wij delen hieronder onze favo modellen. 

Wereldberoemd modehuis

Balmain is bekend vanwege haar rijke geschiedenis en haute couture. Het wereldberoemde modehuis werd in 1945 opgericht door Pierre Balmain. Als groot liefhebber van kunst en cultuur werd hij geïnspireerd door de meest extravagante kunststijlen. Extra interessant: het arabesk motief was de kern van zijn inspiratie. En dat motief zien we nu opnieuw terug in de Haute Elegance-collectie. 

Niet alleen zijn deze horloges zo populair vanwege het stunning uiterlijk, ook zijn de items stuk voor stuk compleet waterdicht en voorzien van een betrouwbaar Zwitsers uurwerk. We like.

Laatste nieuws