Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo leuk: Dee van der Zeeuw in verwachting van kindje

Baby alert!

Geweldig nieuws voor influencer Dee van der Zeeuw en lover Lars Gebrands. Via Instagram delen de twee dat er een baby op komst is!

'September 2022'

“September 2022”, deelt Dee bij een prachtige foto samen met haar grote liefde. Op het kiekje zien we de twee samen voor een spiegel staan en is het babybuikje van Dee al best goed te zien. Iets waar veel volgers, net als wij, enorm enthousiast van worden. “OMGGG”, “Wat geweldig!!!” en “Gefeliciteerd schatten, het is jullie ZO gegund”, klinkt het in de comments. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Miskramen

Het is extra bijzonder nieuws voor het tweetal, aangezien Dee afgelopen november bekend maakte dat ze drie miskramen heeft gehad. Met een openhartige video op Instagram deelde Dee destijds haar heftige verhaal. “Dit is nieuws wat je eigenlijk niet wilt delen, maar wat helaas wel de werkelijkheid is”, begon ze onder de post.

“2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico's, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad, waaronder een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Ervan uitgaande dat het 'de volgende keer' wel goed nieuws zou zijn, hebben we dit een jaar lang voor ons gehouden”, schreef Dee. 

Zwijgcultuur doorbreken

“Nu, drie miskramen later, hebben we toch besloten om dit treurige nieuws met jullie te delen. Enerzijds omdat ik merk dat ik het niet langer volhoud om een masker voor te houden, anderzijds omdat ik weet dat we niet de enige zijn die dit doormaken en we de zwijgcultuur willen doorbreken”, ging ze verder.

“We geven niet op, we houden van elkaar en we beseffen meer dan ooit hoe dankbaar je moet zijn voor een gezond leven. Hoop doet leven”, aldus Dee bij de emotionele beelden. We wensen de twee (en de aanstaande little one) ontzettend veel geluk samen. 

Bron: Instagram @dee | Beeld: BrunoPress