Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is het eetdagboek van Hailey Bieber

Haar favoriete toetje? Dat is een Magnum.

10th Annual LACMA ART FILM GALA presented by Gucci

Hailey Biebers recept voor pizza-toast ging niet voor niets viral. We zijn allemaal namelijk maar wat benieuwd naar wat Hailey zoal eet. Benieuwd wat het model naast pizza-toast weleens wegwerkt? Dit is wat Hailey op een dag eet.

Weinig vlees

Hailey liet vorig jaar in haar Instagram Stories weten dat ze het interessant vindt om meer vegan recepten te proberen. Het model at daarom in het begin van de Covid 19-periode zo'n twee maanden lang vegan, maar kwam erachter dat een volledige vegan lifestyle niet haar ding is. "Ik voelde me fantastisch en had veel energie, maar het is niet iets voor mij", vertelde ze daarover tegen Harper's Bazaar. "Ik eet niet meer alleen plantbased en ik eet nog steeds vlees, alleen doe ik dat niet vaak meer. Ik eet nu meer vis, groenten en linzen."

"Ik eet regelmatig veganistisch, maar ik ben te dol op sushi", deelde ze later op haar Instagram. Een van haar favoriete sushi? Dat is toch wel een tuna roll.

Treat day

Hailey liet aan Elle weten dat ze probeert zo gezond mogelijk te eten, maar dat betekent niet dat ze nooit cheeseburgers of pannenkoeken eet. "Ik probeer strikt te zijn in wat ik eet. Maar onlangs heb ik tijdens een citytrip alles gegeten wat ik wilde", deelde ze. "Als ik een cheat day heb, eet ik die dag meteen het eerste waar ik zin in heb. Dat is mijn regel. Als ik wakker word en zin heb in pannenkoeken, ga ik ook pannenkoeken eten. Als ik een cheeseburger wil, ga ik die eten. Wil ik frietjes? Dan eet ik die."

Wat Hailey zoal op een dag eet? Komt-ie:

Ontbijt

Hailey begint de dag goed met een eiwitrijk ontbijt. "Ik ontbijt meestal met eieren of havermout", vertelt ze Elle. Daar voegt ze aan toe dat ze altijd een bron van eiwitten aan haar ontbijt toevoegt. Ook ontbijt ze weleens met een smoothie.

Lunch

"Mijn lunch bestaat meestal uit salade, vis, gegrilde groente of soms een sandwich. Ik eet niet echt veel gluten. Ik ben dol op een caesarsalade met boerenkool, maar die eet ik dan zonder croutons. Dat is iets wat ik er nooit bij eet."

Diner

"Mijn diner lijkt best op wat ik eet als lunch; ik eet vaak iets met groenten." Hailey voegt daaraantoe dat ze ook graag een bord pasta wegwerkt. "Maar dan wel glutenvrij."

Toetjes

Het model probeert de toetjes zo vaak mogelijk te laten staan. Als ze toch een toetje eet, dan eet ze graag een Magnum. "Daar ben ik dol op, maar ik probeer suiker over het algemeen te vermijden." Hetgeen wat ze absoluut niet laat staan? Dat is water. "Veel water drinken is goed voor je. Ik probeer gedurende de dag een paar flesjes water te drinken. Genoeg water drinken is belangrijk." En zo is het maar net.

Bron: Beauty Crew, Harper's Bazaar, NSMBL | Beeld: BrunoPress