Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh: blijkbaar is de stem van Kim Kardashian door de jaren heen veranderd

Huh?

The 45th E! People's Choice Awards

Dat de Kardashians door de jaren heen een hoop zijn veranderd, moge duidelijk zijn. De Kardashian-telgen hebben het een en ander aan hun uiterlijk laten sleutelen, maar ook hun stem zou in de loop der tijd veranderd zijn. Op TikTok is men namelijk van mening dat Kim Kardashian een hele andere stem heeft gekregen.

Veranderde stem

Op TikTok staat namelijk een video waarop Kims stem door de jaren heen onder de loep wordt genomen. "Kim Kardashians stem evolutie over de afgelopen tien jaar", luidt de caption. De video begint met een jonge Kim, die in haar tienerjaren al uitspreekt dat ze van plan is om beroemd te worden. "Neem dit op, want ik hoop dat je dat doet, zodat je me kunt zien als ik beroemd ben en jullie me allemaal herinneren."

Paris Hilton

Vervolgens zien we een stukje waarin ze praat over de samenwerking met Paris Hiltons stylist. Volgens fans is het moment waarop haar stem begon te veranderen toen ze veel met Paris omging. Sterker nog, in de comments vinden mensen Kim precies hetzelfde als Paris Hilton klinken. "Ik hoor de invloed van Paris al vroeg. Later begint ze het langzaam te verliezen en Kim Kardashian te worden," vindt een fan. "Ah ja. De Paris Hilton fase," schreef iemand anders, en een ander zei: "Aan het begin van hun show (KUWTK) probeerde ze te praten als Paris Hilton."

@kardashianicon Her voice has changed so much over the years!! #kimkardashian #kimk #voice #viral #foryoupage #fyp ♬ original sound - kardashianicon

Ouder worden

Anderen zijn van juist mening dat het gewoon komt omdat Kim ouder is geworden. "Nou ja, ik denk dat je stem wel een beetje verandert als je ouder wordt", aldus een andere volger. Goed, Kim heeft in ieder geval een flinke glow up gehad door de jaren heen!

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: TikTok, Brunopress

Showbizz
  • 10 November 2019 - Santa Monica, California - Kim Kardashian. 2019 People's Choice Awards held at Barker Hangar. Photo Credit: Birdie Thompson/AdMedia