Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Mattie Valk en Wietze de Jager delen bijzondere foto

De twee waren na jaren geen contact weer samen op de radio te horen.

Na jaren geen contact werden Mattie Valk en Wietze de Jager weer samen op de radio te horen. En vanwege dit speciale moment deelde het radio-duo een bijzonder kiekje op Instagram. 

Foto op Instagram

Gisteren was er in ons land een landelijke actiedag om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Tien radiozenders sloegen de handen ineen en zonden een gezamenlijk programma uit. Een van de radio-duo’s die we gisteren konden horen waren Mattie en Wietze. De twee dj’s kwamen na jaren weer bij elkaar en dat leverde bijzondere beelden op. Op Instagram deelt Mattie een foto van de hereniging. “#10yearchallenge”, schrijft hij in de caption.

In de reacties onder de foto wordt in ieder geval enthousiast gereageerd op de hereniging van de twee dj’s. “Het was geweldig om jullie weer samen te horen en te zien. En de jaren hebben jullie goed gedaan”, reageert iemand.

Hereniging

Vorige week maakten de twee al bekend binnenkort weer samen op de radio te horen te zijn. “Het wordt best een bijzonder moment aanstaande maandag”, vertelde Mattie Valk vorige week in de ochtendshow op Qmusic. “Dit is ons gevraagd en we hebben allebei meteen ja gezegd.” Na jaren zagen de twee elkaar dus weer terug gisteren. “We vonden dit een mooi moment om het verleden achter ons te laten. En zeker als je nu kijkt wat er allemaal aan de hand is in de wereld, dan zet dat dingen ook in perspectief, om het zacht uit te drukken. Dus wij geven elkaar een hand en gaan zo veel mogelijk geld inzamelen voor Oekraïne.”

Er werd gisteren al meer dan 100 miljoen euro opgehaald met de actie van Giro555. Doneren is nog steeds mogelijk.

Bron: RTL Boulevard, Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress