Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: dit stond er in de DM's van De Bachelors Isabella en Thomas van der Vlugt

De twee hadden voor De Bachelor al eens contact met elkaar.

Het was een behoorlijk awkward momentje toen Isabella in de tweede aflevering van De Bachelor aangaf dat zij en Thomas van der Vlugt al eens contact hadden gehad. Thomas kon het zich namelijk niet meer herinneren. Maar waar hadden de twee het dan eigenlijk over? Aan &C onthult Isabella waar de DM's van de twee over gingen.

Berichtjes via Instagram

Tijdens haar eerste gesprekje met Thomas wist Isabella iets uit het verleden aan te kaarten. Ze vertelde aan Thomas dat de twee elkaar al eens hadden gesproken via Instagram, maar hier kon de bachelor zich niets van herinneren. Isabella gaf Thomas zelfs een verrekijker – iets wat zou moeten hinten naar het gesprek van de twee. Maar again, het deed geen belletje rinkelen bij de vrijgezel.

Aan &C vertelt Isabella hoe de vork in de steel zit. "We hadden een match op een datingapp en raakten aan de praat, wat we binnen een dag voortzetten op Instagram."

Geen contact meer

"De tweede dag dat we praatten werd bekend dat Thomas de bachelor werd. Mijn vriendinnen zeiden toen: 'Meld je aan en ga met hem op date in Mexico!", stelt Isabella vervolgens. De twee hadden sindsdien geen contact meer, omdat Thomas vanwege het programma niet meer mocht daten.

Thomas en Isabella waren kort daarna aanwezig op hetzelfde event, maar liepen elkaar niet tegen het lijf. "Toen hij later via Instagram zag dat we op hetzelfde evenement waren, stuurde hij: 'Huh, was jij er ook? Wat een gemiste kans dat ik je niet heb gezien.' Dat was voor mij de doorslag om me aan te melden." Dat Thomas Isabella vervolgens niet herkende, vond de beauty niet zo erg. "Ik kon er wel om lachen."

Bron: &C | Beeld: Jasper Suyk