Groot nieuws voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer

Exciting!

Het is een exciting week voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. Het koppel heeft de sleutels van hun nieuwe woning gekregen!

Grote verhuizing

Waar we in het laatste seizoen van Chateau Meiland nog zagen hoe Leroy en Maxime hun intrek namen in een prachtige woning in Noordwijk, is er inmiddels alweer een nieuwe woning gekocht. In het afgelopen seizoen van de realityserie vertelden Maxime en Leroy namelijk dat het huis in Noordwijk te klein was voor het gezinnetje. Kleine Vivé en Claire zouden iets meer ruimte nodig hebben.

Klushuis

De Meilandjes zouden de Meilandjes niet zijn, als er niet gesleuteld moest worden aan de nieuwe woning. Erica Meiland vertelde aan Shownieuws dat er op dit moment volop verbouwd wordt in het nieuwe optrekje van de family. Grote kans dat het weer een prachtig verblijf gaat worden.

Het huis in Noordwijk hebben de twee al een aantal maanden geleden verkocht. Naar een andere stad verhuizen is niet aan de orde, aangezien Maxime en Leroy een villa hebben gekocht die ook in Noordwijk staat. We wensen hen, én natuurlijk kleine Claire en Vivé heel veel woonplezier in het nieuwe huis!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws