Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Producent Ik Vertrek en Grenzeloos Verliefd komt met nieuw datingprogramma

Wij zijn benieuwd!

We zijn dol op realityprogramma's van Nederlandse bodem. Programma's als Lang Leve de Liefde en Ik Vertrek zijn inmiddels een van onze guilty pleasures geworden en we kunnen er dan ook geen genoeg van krijgen. Ook zo'n fan van reality-tv? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er komt namelijk binnenkort een nieuw datingprogramma op de buis.

Off the grid

Producent SimpelZodiak, de makers van programma's als Ik Vertrek en Grenzeloos Verliefd komen namelijk met een nieuw datingprogramma. In het programma genaamd Wild Romance (en nee, we hebben het niet over de al bestaande film) ontmoeten singles die off the grid leven anderen die opzoek zijn naar een heel nieuw bestaan. Deze mensen leven dus geheel zelfvoorzienend, zonder vaste aansluiting van gas, licht en water.

Verhalen

Volgens de producent zijn er sinds de coronatijd steeds meer mensen die zo leven. "Tijdens veel van onze producties komen we prachtige verhalen tegen. En de laatste tijd, zeker sinds corona, ook steeds vaker mensen die off grid gaan", vertelt eindredacteur Jola van der Putten aan het AD. "Deze verhalen kunnen we in bijvoorbeeld Ik Vertrek of Grenzeloos Verliefd niet altijd kwijt, maar verdienen het wel om verteld te worden. Daarom hebben we er nu een nieuw programma omheen bedacht”.

Op welke zender Wild Romance zal komen en wanneer we het programma op de buis kunnen verwachten is helaas nog niet bekend. Wij zijn in ieder geval benieuwd!

Bron: AD | Beeld: Emily in Paris