Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Waylon geeft update over moeilijke zwangerschap Bibi Breijman

De zanger vertelt hoe het nu met Bibi gaat.

The roast of Ali B

Afgelopen oktober maakten Bibi Breijman en lover Waylon bekend dat ze in verwachting zijn van een tweede kindje. Heel leuk nieuws, maar minder leuk was dat Bibi weer last had van zwangerschapsmisselijkheid. Inmiddels is de zangeres al heel wat weken zwanger en vertelt vriendlief Waylon hoe het nu met haar gaat.

Genieten

Net als bij haar eerste zwangerschap had de influencer enorm veel last van zwangerschapsbraken. Inmiddels kan Bibi gelukkig genieten, zo vertelt Waylon in gesprek met RTL Boulevard. "Bibi voelt zich helemaal oké. Geen misselijkheid meer, ze is alleen maar aan het genieten van de zwangerschap en dat heeft ze verdiend." Waylon is blij dat Bibi zich beter voelt. "Het is voor haar heel prettig dat ze kan genieten. Dat is eerst niet helemaal gelukt, maar nu gaat het goed." Gelukkig maar!

Zwangerschapsmisselijkheid

Dat het nu weer zo goed gaat met Bibi, is een wereld van verschil met een tijdje geleden. Toen liet boyfriend Waylon nog aan RTL Boulevard weten dat de mom na een ziekenhuisopname aan haar bed gekluisterd was. “Bibi heeft best wel last van HG. Dat is een zwangerschapsmisselijkheidsziekte maar dan in de overtreffende trap”, vertelde hij. HG staat voor Hyperemesis Gravidarum en betekent 'extreem braken van zwangeren'.

Met de influencer ging het een paar weken geleden dan ook écht niet goed. “Ze ligt in een donkere kamer, dat vind ik het heftigste. Het is mensonterend. Ze kan geen licht verdragen, alles is te veel”, aldus de zanger. Gelukkig is Bibi inmiddels weer helemaal hersteld!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • The Comedy Central Roast of Ali B in Studio 21 Hilversum. Ali B krijgt hij het vuur aan de schenen gelegd door zijn ?renemies', bestaande uit een panel van bekende Nederlanders die zich zijn collega's, vrienden en vijanden noemen tijdens The Comedy Central Roast of Ali B. Op de foto: Willem Bijkerk - Waylon en partner Bibi Breijman