J.Lo in eigen woonkamer: zó stream je vanavond gratis een concert van Jennifer Lopez

Dit allemaal ter ere van de gloednieuwe film Marry Me.

Fans van Jennifer Lopez weten uiteraard dat er very soon een film met J.Lo in de hoofdrol op het doek zal verschijnen. En om alvast een klein voorproefje van de film te geven, zal Mrs. Lopez vanavond een aantal hits uit de film performen. Extra leuk: je kan dit digitaal (en gratis) bijwonen. 

Marry Me

Het duurt niet lang meer tot de Valentijnsdag-romcom Marry Me in de bioscoop zal verschijnen. Speciaal om deze film wat extra aandacht te geven, lanceren Snapchat en Universal Pictures een uniek virtueel concert. Hierin zal Jennifer een aantal nummers uit de film live op het podium ten gehore brengen. 

Good to know, jij kan hier dus ook bij zijn. Het virtuele concert is namelijk vanavond om 20.00 uur via deze link te bekijken. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marry Me (@marrymemovie)

Snapchat experience

Gebruikers van Snapchat kunnen tijdens dit concert next level genieten. Wanneer je vanaf je Snapchat-account inlogt, kun je namelijk je eigen Bitmoji in de menigte zien. Daarnaast kun je een wave starten met andere Bitmoji-aanwezigen, virtuele duiven loslaten in de zaal (tijdens een romantische love song) of het podium verlichten met extra lasers.  

Personages uit de film

Het is echter niet alleen Mrs. Lopez die we op het podium zullen zien. Jennifer zal samen met Maluma het podium betreden als hun personages uit Marry Me – popsupersterren Kat Valdez en Bastian. Het concert bevat gloednieuwe nummers van de film die vanaf 11 februari in de bioscoop te zien is en is vanavond dus vanaf 20:00 uur te bekijken.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws